| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Dělá vám to taky? |
| Ano |
|
50% |
[ 2 ] |
| Ne |
|
50% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 4 |
|
| Autor |
Zpráva |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 03 listopad 2002 11:53 Předmět: Jak obnovit databázi na pipni.cz ??? |
|
|
Mám fórum na pipni.cz (forum.cz-mt.cz) a mám zálohovanou databázi. Ale nevím jak ji obnovit totiž:
Když dám v admin panelu "Obnovit databázi" a vyselektuju záložní soubor db z mýho hadru, tak to chvíli pracuje, a pak mi to napíše :
Informace
Žádný soubor nebyl nahrán
jak na to ? _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.
Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kukymann Častý přispěvatel

|
Zaslal: 03 listopad 2002 20:57 Předmět: Re: Jak obnovit databázi na pipni.cz ??? |
|
|
| ze by pomocou phpmyadmin? mas to najistejsie |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 06 listopad 2002 12:13 Předmět: Re: Jak obnovit databázi na pipni.cz ??? |
|
|
| Hele, a jak mam obnovit databazi prez to zkurweny webovy rozhrani ?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 06 listopad 2002 12:13 Předmět: Re: Jak obnovit databázi na pipni.cz ??? |
|
|
| btw, to sem byl ja - drtiprst |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kukymann Častý přispěvatel

|
Zaslal: 06 listopad 2002 14:39 Předmět: Re: Jak obnovit databázi na pipni.cz ??? |
|
|
| podla toho co myslis tym webovym rozhranim. Obnova a zaloha dost blbo fungovalo u starej verzii phpbb, teraz neviem ako to je. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 06 listopad 2002 15:07 Předmět: Re: Jak obnovit databázi na pipni.cz ??? |
|
|
facha to i na pipni naprosto v pohode pres zalohu v phpBB
aspon mne.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 08 listopad 2002 10:13 Předmět: Re: Jak obnovit databázi na pipni.cz ??? |
|
|
hm... mě ne  _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.
Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|