logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

Jak mam pridat pocitadlo do php souboru?

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Tvorba webu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
code
Nováček
Nováček


Založen: 3.7.2005
Příspěvky: 8

PříspěvekZaslal: 12 červenec 2005 13:24    Předmět: Jak mam pridat pocitadlo do php souboru? Citovat

Zaregistroval jsem se na www.toplist.cz, po registraci vam to vyhodi kod, ktery mate hodit do stranky HTML, jenze stranky do kterych to chci hodit jsou v php! Lze to udelat tak aby to pocitadlo valilo i v tom souboru index.php ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D.I.Luke
Profesionál
Profesionál


Založen: 4.3.2004
Příspěvky: 285

PříspěvekZaslal: 12 červenec 2005 13:42    Předmět: Citovat

Jistě - vlož ten kód přes echo a pojede to.
Před:
kód:
?>

vlož:
kód:
echo "tek_kod_od_toplistu";

s tím, že před všechny uvozovky v tom kódu napiš zpětný lomítko.

Esi nechápeš, tak sem napiš ten kód a já ti napíšu jak to má být.
Nejlepčí by bylo dat to do externího inc souboru a inkludovat to všude, kde to chceš.
vytvoříš třeba v notepadu prázdnej soubor třeba "topist.inc" a do něj napiš ten toplistovej kód a pak všude kde chceš měřit statistiku dáš před:
kód:
?>

kód:
include("toplist.inc");
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
code
Nováček
Nováček


Založen: 3.7.2005
Příspěvky: 8

PříspěvekZaslal: 12 červenec 2005 14:39    Předmět: Citovat

Dik za help, ten code je takhle

kód:
<A HREF="http://www.toplist.cz/" target="_top"><IMG
SRC="http://toplist.cz/count.asp?id=147196" alt="TOPlist" border="0"></A>


mno a zmenil jsem ho takhle:
kód:

echo
"<A HREF=/"http://www.toplist.cz/" target=/"_top/"><IMG
SRC=/"http://toplist.cz/count.asp?id=147196/" alt=/"TOPlist/" border=/"0/"></A>";


Je to dobre?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 12 červenec 2005 15:26    Předmět: Re: Jak mam pridat pocitadlo do php souboru? Citovat

mají se tam dát zpětná lomítka
_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Kozlík
Profesionál
Profesionál


Založen: 30.3.2003
Příspěvky: 1267
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: 12 červenec 2005 15:50    Předmět: Re: Jak mam pridat pocitadlo do php souboru? Citovat

Fuj Fuj Fuj. trikrat FUJ. Pokud je potreba to vlozit do fora, tak jedine upravou templaty. Nejlepe overall_footer.tpl. A pokud kamkoli jinam tak hlavne ne pres soubor s priponou .inc to pak vede ke spatnym navykum a pouzivani naprosto nevhodne pripony inc. No a pokud to teda uz chcete davat pomoci echa tak staci na zacatek a konec dat apostrof a neni treba s uvozovkama nic delat. A dokonce to bude rychlejsi, protoze se to nesnazi to echo provadet jako php.
_________________
phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
T-Rex
Člen týmu
Člen týmu


Založen: 15.6.2005
Příspěvky: 203

PříspěvekZaslal: 12 červenec 2005 15:53    Předmět: Citovat

No a potom ešte existuje aj jednoduchší spôsob a to nedávať to do index.php ale dať to do index_body.tpl alebo ešte lepšie do overall_footer.tpl. Neviem či je to úplne "php kóšer" ale má to aj nejaké výhody. Napríklad, že to môžeš presne poziciovať na miesto na ktoré chceš.

Edit: Kozlík ma zasa predbehol, musím sa naučiť rýchlejšie písať Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 12 červenec 2005 21:33    Předmět: Re: Jak mam pridat pocitadlo do php souboru? Citovat

Já nechtěl rejpat, ale když už jsme u toho, že je to v phpku, tak není nutné to echovat a dělat něco takového:
kód:
echo "lol, blivajz";
?>


když jde udělat toto:

kód:
?>
lol, blivajz


Co se týče té templaty, tak si nejsem jistý jestli se tento dotaz týkal fóra nebo ne, protože to tazatel zapomněl specifikovat..

_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
code
Nováček
Nováček


Založen: 3.7.2005
Příspěvky: 8

PříspěvekZaslal: 13 červenec 2005 10:48    Předmět: Citovat

JJ stranka do ktere chci dat pocitadlo je phpBB forum, mohl by me nekdo prosim napsat spravne zneni kodu?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
code
Nováček
Nováček


Založen: 3.7.2005
Příspěvky: 8

PříspěvekZaslal: 13 červenec 2005 18:18    Předmět: Citovat

Tak jsem to vyresil tak ze jsem ten kod hodil do index_body.tpl, protoze kdyz jsem ho hodil do overall_footer.tpl, tak byl na kazdy strance fora!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
gorge_No1
Profesionál
Profesionál


Založen: 26.10.2004
Příspěvky: 295

PříspěvekZaslal: 13 červenec 2005 19:26    Předmět: Re: Jak mam pridat pocitadlo do php souboru? Citovat

ale když budou uživatele přistupovat rovnou na jinou stránku, tak ti to nebude počítat
_________________
Parkoviště - fórum o motorizmu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
code
Nováček
Nováček


Založen: 3.7.2005
Příspěvky: 8

PříspěvekZaslal: 13 červenec 2005 20:07    Předmět: Re: Jak mam pridat pocitadlo do php souboru? Citovat

gorge_No1 napsal:
ale když budou uživatele přistupovat rovnou na jinou stránku, tak ti to nebude počítat


Jj to me napadlo, jenze me stve ze kdybych to dal do index_body.tpl, tak bych mel ten obrazek toplistu na kazdy strance...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 14 červenec 2005 06:24    Předmět: Re: Jak mam pridat pocitadlo do php souboru? Citovat

tak do overall_footer dej kod bez obrazku a na index kod s obrazkem.

Mereni navstevnosti neni mereni jedne stranky ale celeho webu

_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
gorge_No1
Profesionál
Profesionál


Založen: 26.10.2004
Příspěvky: 295

PříspěvekZaslal: 14 červenec 2005 16:47    Předmět: Re: Jak mam pridat pocitadlo do php souboru? Citovat

to jo, ale když to umísti pouze na stránku, která se nemusí vždy načíst, tak mu to nebude počítat každý přístup, ne?
_________________
Parkoviště - fórum o motorizmu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
D.I.Luke
Profesionál
Profesionál


Založen: 4.3.2004
Příspěvky: 285

PříspěvekZaslal: 17 červenec 2005 21:15    Předmět: Re: Jak mam pridat pocitadlo do php souboru? Citovat

Kozlík napsal:
Fuj Fuj Fuj. trikrat FUJ. Pokud je potreba to vlozit do fora, tak jedine upravou templaty. Nejlepe overall_footer.tpl. A pokud kamkoli jinam tak hlavne ne pres soubor s priponou .inc to pak vede ke spatnym navykum a pouzivani naprosto nevhodne pripony inc. No a pokud to teda uz chcete davat pomoci echa tak staci na zacatek a konec dat apostrof a neni treba s uvozovkama nic delat. A dokonce to bude rychlejsi, protoze se to nesnazi to echo provadet jako php.

Auuu!
Každý Kozlíkovo (a nejen jeho) slovo je pravda. Špatně jsem poradil a omlouvám se. To že jde o phpBB fórum jsem ale nevěděl.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 18 červenec 2005 08:01    Předmět: Re: Jak mam pridat pocitadlo do php souboru? Citovat

gorge_No1 napsal:
to jo, ale když to umísti pouze na stránku, která se nemusí vždy načíst, tak mu to nebude počítat každý přístup, ne?


Jistě, a právě proto jsem psal, aby to dal do overall_footer. Tam totiž může dát ten neviditelný obrázek (jedna z možností TOPlistu), zatímco pokud tam chce na indexu ještě k tomu mít tu grafickou statistiku, tak ať si ji tam do index_body.tpl dá...

Takže by tam defacto měl dva ty měřiče, ale to vůbec nevadí, ptže toplist se s tím srovná a návštěvnost se mu bude měřit na celém fóru, ačkoliv grafickou statistiku bdue mít jen na indexu Idea

_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 30 leden 2009 09:09    Předmět: Citovat

Zdravím,
pro jistotu přikládám how-to (dostal jsem žádost na icq, tak ať to je pro všechny)

- Do souboru template/overall_footer.html přidejte hned před </body>:
kód:
<img src="http://toplist.cz/dot.asp?id=_vase_toplist_id_" border="0" alt="TOPlist" width="1" height="1"/>


Do souboru index_body.html zaměňte:
kód:
<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
   <!-- IF U_VIEWONLINE --><h3><a href="{U_VIEWONLINE}">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></h3><!-- ELSE --><h3>{L_WHO_IS_ONLINE}</h3><!-- ENDIF -->
   <p>{TOTAL_USERS_ONLINE} ({L_ONLINE_EXPLAIN})<br />{RECORD_USERS}<br /> <br />{LOGGED_IN_USER_LIST}
   <!-- IF LEGEND --><br /><em>{L_LEGEND}: {LEGEND}</em><!-- ENDIF --></p>
<!-- ENDIF -->


za
kód:
<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
   <!-- IF U_VIEWONLINE --><h3><a href="{U_VIEWONLINE}">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></h3><!-- ELSE --><h3>{L_WHO_IS_ONLINE}</h3><!-- ENDIF -->
   
  <div style="float: right;"> .... zde kód vašeho TOP LIST ... </div>
   
  <p>{TOTAL_USERS_ONLINE} ({L_ONLINE_EXPLAIN})<br />{RECORD_USERS}<br /> <br />{LOGGED_IN_USER_LIST}
   <!-- IF LEGEND --><br /><em>{L_LEGEND}: {LEGEND}</em><!-- ENDIF --></p>
<!-- ENDIF -->


Nevýhoda: pro zobrazení toplistu musíte mít zobrazeno "kdo je online"
Výhoda: Měří vám to automaticky veškeré stránky, ale počítadlo se zobrazuje jen na hlavní stránce.

Nic, mějte se zatím hezky Smile

Pavel Ptáček aka DrtiPrst

_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Firga



Založen: 27.12.2008
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: 18 duben 2009 11:20    Předmět: Re: Jak mam pridat pocitadlo do php souboru? Citovat

Mě to nejde Sad

zadam to přesně podle posledního návodu, ale TopList se nezobrazi Sad

citace:

<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
<!-- IF U_VIEWONLINE --><h3><a href="{U_VIEWONLINE}">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></h3><!-- ELSE --><h3>{L_WHO_IS_ONLINE}</h3><!-- ENDIF -->

<div style="float: right;">
<img
src="http://toplist.cz/count.asp?id=(moje cislo)&logo=mc" border="0" alt="TOPlist" width="88" height="60"/></div>
</div>

<p>{TOTAL_USERS_ONLINE} ({L_ONLINE_EXPLAIN})<br />{RECORD_USERS}<br /> <br />{LOGGED_IN_USER_LIST}
<!-- IF LEGEND --><br /><em>{L_LEGEND}: {LEGEND}</em><!-- ENDIF --></p>
<!-- ENDIF -->



Cislo jsme vlozil i do souboru sem :

citace:

<img src="http://toplist.cz/dot.asp?id=_vase_toplist_id_" border="0" alt="TOPlist" width="1" height="1"/>


V cem delam chybu ??

Děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Tvorba webu Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa