| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drago Nováček

|
Zaslal: 20 květen 2005 09:09 Předmět: Jak dostat ikonu favicon.ico ve forum do záložek? |
|
|
jak dostat ikonu favicon.ico ve forum do záložek?Mám jí i hotovou jen nevím kam jí mám na mém ftp dát,zatím ji mám ve složce templates/images.To myslím asi nebude stačit a mělo by se to taky někde možná v administraci přesně zadat,bohužel nevím jak dál postupovat a tak vás,kdo byste mohli něco vědět žádám o radu.Předem díky.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
eskimo Přispěvatel

|
Zaslal: 20 květen 2005 13:17 Předmět: |
|
|
myslím, že to musíš dát do rootu  _________________ Fórum o StarGate http://stargate.phorum.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 20 květen 2005 13:33 Předmět: Re: Jak dostat ikonu favicon.ico ve forum do záložek? |
|
|
a do hlavičky stránky přidej <link rel="icon" href="http://www.adresaserveru.cz/favicon.ico" type="image/ico" /> tedy ve tvém případě do souboru overal_header.tpl _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Honya Přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drago Nováček

|
Zaslal: 20 květen 2005 14:55 Předmět: |
|
|
Jenže problém je v tom že já to nemám na w-w.něco.cz,ale mám to na w-w.něco.cz/něco/.Dal jsem ikonu snad všude a nic se mi nezobrazuje,možná bude potřeba to poupravit v souboru overal_header.tpl,ale kde přesně to nevím...................................................
-------------------------------------------------------------------------------------
<OBJECT height='1' id='MsgrObj' width='1'></OBJECT>
<script language="Javascript" type="text/javascript">
<!--
function MakeHomepage()
{
oHomePage.setHomePage("{HOMEPAGE}");
}
------------------------------------------------------------------------------------
někde tam bych to měl asi vložit,ale kam?Předem díky.......  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gorge_No1 Profesionál

|
Zaslal: 20 květen 2005 20:28 Předmět: Re: Jak dostat ikonu favicon.ico ve forum do záložek? |
|
|
možná je to tím, že používaš IE. On to prostě blbě ukazuju, někdy pomůže, že máš stránku uloženou v záložkách, ale někdy ne. zkus otestovat Firefoxem.. _________________ Parkoviště - fórum o motorizmu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drago Nováček

|
Zaslal: 20 květen 2005 20:31 Předmět: |
|
|
Používám nejnovější Operu a ta zobrazuje ikony na jiných stránkách bez problémů,tak nevím co dělám špatně.........
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
gorge_No1 Profesionál

|
Zaslal: 20 květen 2005 21:02 Předmět: |
|
|
Vyzkoušej tohle (le přizpůsob si cestu)
| kód: |
<LINK REL="icon" HREF="/favicon.ico">
<LINK REL="SHORTCUT ICON"HREF="/favicon.ico">
|