| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MrPedro Nováček

|
Zaslal: 08 září 2002 16:58 Předmět: Re: Instalace a nastavení fóra |
|
|
Tak ď , návod byl supr, holt nejni nikdo kovanej, v PHP začínám, ale už je to lepší. Budete mě tu mít dost často, protože - každá rada dobrá
edit: Lokálně to všechno šlape, akorát nevím, jak vytvořit databázi na vzdáleném serveru. Vid. Php MyAdmin kde běží MySQL4.01  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 08 září 2002 21:22 Předmět: Re: Instalace a nastavení fóra |
|
|
| MrPedro napsal: | edit: Lokálně to všechno šlape, akorát nevím, jak vytvořit databázi na vzdáleném serveru. Vid. Php MyAdmin kde běží MySQL4.01  |
to prostě spustíš phpMyAdmin a pokud to nemáš zakázaný, tak si tam dáš jen vytvořít novou databázi, pokud používaš některý webhosting 3 úrovně tak tam máš k dispozici jen jednu datanázi a ta už je tam vytvořená, tak se stačí podívat jak se jmenuje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MrPedro Nováček

|
Zaslal: 16 září 2002 12:13 Předmět: Re: Instalace a nastavení fóra |
|
|
| Azu napsal: | | MrPedro napsal: | edit: Lokálně to všechno šlape, akorát nevím, jak vytvořit databázi na vzdáleném serveru. Vid. Php MyAdmin kde běží MySQL4.01  |
to prostě spustíš phpMyAdmin a pokud to nemáš zakázaný, tak si tam dáš jen vytvořít novou databázi, pokud používaš některý webhosting 3 úrovně tak tam máš k dispozici jen jednu datanázi a ta už je tam vytvořená, tak se stačí podívat jak se jmenuje. |
Nevím, jak v něm vůbec něco vytvářet, kromě tabulek v již existující databázi..
Jedna databáze tam je, ale stále to na mě řve
Warning: Can't connect to MySQL server on '¨domena.com' (111) in /DISK2/WWW/domena.com/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: MySQL Connection Failed: Can't connect to MySQL server on 'domena.com' (111) in /DISK2/WWW/domena.com/forum/db/mysql4.php on line 48
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 16 září 2002 15:10 Předmět: Re: Instalace a nastavení fóra |
|
|
máš blbě zadané informace pro připojení k databázi
config.php
[php:1:e806d16466]<?php
$dbms = "mysql4";
$dbhost = "mysql";
$dbname = "phpbb_domena_com";
$dbuser = "uzivatel";
$dbpasswd = "heslo";
$table_prefix = "phpbb_";
define('PHPBB_INSTALLED', true);
?>[/php:1:e806d16466] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MrPedro Nováček

|
Zaslal: 16 září 2002 15:31 Předmět: Re: Instalace a nastavení fóra |
|
|
Naštěstí se to už vyřešilo, problém jsem měl já Cpal jsem databázi místo mysql tak komplet s doménou, chybička, ale jak mě mrška potrápila  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Belgar Anonymní
|
Zaslal: 19 listopad 2002 22:52 Předmět: Re: Instalace a nastavení fóra |
|
|
Uz nevim kde je chyba ale udelal sem vse podle toho navodu nainstaloval vse co tam nabizite, spusti apache, vytvoril databazi s WinMySql admin ale porad mi to pise ze databaze neexistuje a preklep nikde nemam poradte prosim |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|