| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kubaiss Účastník

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 27 Bydliště: CZ / Severní Morava
|
Zaslal: 07 březen 2006 11:00 Předmět: Hosting s více domenami |
|
|
nevíte o nějakém hostingu, kde na jednom programu mohu mít více než jednu domenu 2. řádu? diky _________________ Když nejde o život, tak jde o hovno.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

Založen: 30.5.2005 Příspěvky: 500 Bydliště: Jihlava, Czech Republic
|
Zaslal: 07 březen 2006 13:27 Předmět: Re: Hosting s více domenami |
|
|
Myslíš alias (domény jsou víceméně rovnocenné)? Snad na každém normálním (rozuměj placeném), ne? _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubaiss Účastník

|
Zaslal: 07 březen 2006 13:48 Předmět: Re: Hosting s více domenami |
|
|
| drake127 napsal: | | Myslíš alias (domény jsou víceméně rovnocenné)? Snad na každém normálním (rozuměj placeném), ne? |
právě to ne, to mají všude. já myslím víc domen 2. řádu. např. blbec.com a debil.com _________________ Když nejde o život, tak jde o hovno.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

|
Zaslal: 07 březen 2006 14:36 Předmět: Re: Hosting s více domenami |
|
|
| Kubaiss napsal: | | právě to ne, to mají všude. já myslím víc domen 2. řádu. např. blbec.com a debil.com | No vždyť jo - blbec.com a debil.com ukazují na stejný obsah - to je alias. _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubaiss Účastník

|
Zaslal: 07 březen 2006 14:42 Předmět: Re: Hosting s více domenami |
|
|
| drake127 napsal: | | Kubaiss napsal: | | právě to ne, to mají všude. já myslím víc domen 2. řádu. např. blbec.com a debil.com | No vždyť jo - blbec.com a debil.com ukazují na stejný obsah - to je alias. |
to já právě nechci. chci aby ukazovali každý na jiný obsah _________________ Když nejde o život, tak jde o hovno.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubaiss Účastník

|
Zaslal: 07 březen 2006 14:43 Předmět: |
|
|
to by šlo, ale ta cena. _________________ Když nejde o život, tak jde o hovno.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

|
Zaslal: 07 březen 2006 14:49 Předmět: Re: Hosting s více domenami |
|
|
| Kubaiss napsal: | | drake127 napsal: | | Kubaiss napsal: | | právě to ne, to mají všude. já myslím víc domen 2. řádu. např. blbec.com a debil.com | No vždyť jo - blbec.com a debil.com ukazují na stejný obsah - to je alias. | to já právě nechci. chci aby ukazovali každý na jiný obsah | No tak to je v posdstatě to samé jako několik hostingů, takže se prohneš. Ale někdy se to dá "dohodnout". _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 14 březen 2006 00:27 Předmět: |
|
|
| Kubaiss napsal: |
to by šlo, ale ta cena. |
cena ? tobě přijde 50 nebo 60 za doménu hodně ?
mam tam zatím 8 domén a naprostá pohoda _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
2vkjmch Přispěvatel

Založen: 12.2.2006 Příspěvky: 52 Bydliště: Stary Plzenec, Czech republic
|
Zaslal: 14 březen 2006 01:55 Předmět: Re: Hosting s více domenami |
|
|
| Kubaiss napsal: | | nevíte o nějakém hostingu, kde na jednom programu mohu mít více než jednu domenu 2. řádu? diky |
Ahoj Kubaiss,
chapu co myslis. Ja nevim co je pro tebe levne ci drahe .
Proste kazdou domenu 2.radu si musis zaregistrovat a rocne platit, takze temto vydajum se nevyhnes. Ale to vis urcite sam dobre.
Tobe asi slo o to, aby ti na hostingu misto rekneme jednoho prostoru 500MB, pridelili 2x 250MB a k nim priradili aliasy tebou zaregistrovanych domen 2.radu, pridali do DNS .... a chteli za to podobne penize jako za jeden hosting.
Bohuzel o nicem nevim, ale chtel jsem se pokusit tohle tema trochu rozlousknout, aby se konecne nasel nekdo kdo ti poradi.
Ja mam hosting v Plzni u znameho, tak si dohodnu co chci a za rozumnou cenu. Neni to zadnej super hosting, ale bezi tam co potrebuju. Myslim ze u vetsich firem si s tim tvym navrhem asi neskrtnes. Spis bych zkusil nekoho mensiho v tvem okoli a osobne promluvit. Ale zalezi co budes mit za naroky na prenos dat a spolehlivost.
.... je jasne ze cim toho chces vic tim za to vic zaplatis. _________________ Honza Kazda - 2VKJMCH |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

|
Zaslal: 14 březen 2006 10:47 Předmět: Re: Hosting s více domenami |
|
|
No, já podobné věci obvykle domlouvám - pokud to totiž nemají v ceníku, tak se dá smlouvat o ceně . _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|