| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tomascz Člen týmu

|
Zaslal: 17 květen 2006 17:29 Předmět: hosting funpic.de |
|
|
Slyšeli jste už o tomto serveru? Mrkněte sem:
http://www.funpic.de/
Zajímalo by mě, zda s tím má někdo zkušenosti a zda by to případně doporučil nebo ne. Mám za sebou zatím jen registraci a aktivaci FTP a MySQL. phpMyAdmin bylo v pohodě v češtině. Chtěl bych na tom případně rozjet phpBB s Photo Albem, jenže se mi to nezdá... nevím, kde tam je zádrhel, že můžou nabídnout takový prostor zadara? Buď je tam spousta reklamy, nebo je to nestabilní... nebo já nevím... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M@rek Člen týmu

|
Zaslal: 18 květen 2006 05:46 Předmět: Re: hosting funpic.de |
|
|
| tomascz napsal: | Slyšeli jste už o tomto serveru? Mrkněte sem:
http://www.funpic.de/
Zajímalo by mě, zda s tím má někdo zkušenosti a zda by to případně doporučil nebo ne. Mám za sebou zatím jen registraci a aktivaci FTP a MySQL. phpMyAdmin bylo v pohodě v češtině. Chtěl bych na tom případně rozjet phpBB s Photo Albem, jenže se mi to nezdá... nevím, kde tam je zádrhel, že můžou nabídnout takový prostor zadara? Buď je tam spousta reklamy, nebo je to nestabilní... nebo já nevím... |
No ja ho osobne nepouzivam ale poznam ho, no ono ma celkom dobre rychlosti a relativne dost miesta...ano dava reklamu len pri nacitani uvodnej stranky...ta reklama sa da potom vypnut...tento freehosting neni ako zly... _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomascz Člen týmu

|
Zaslal: 18 květen 2006 17:10 Předmět: |
|
|
No mě právě fascinuje velikost toho prostoru!
Kde najdu u nás zdarma webhosting o velikosti 2500MB!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubikjuice Profesionál

|
Zaslal: 18 květen 2006 17:49 Předmět: Re: hosting funpic.de |
|
|
ani niektore platene tolko nemaju _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wendor Častý přispěvatel

|
Zaslal: 18 květen 2006 20:52 Předmět: |
|
|
| to M@rek:ako sa da ta reklama vypnut do teraz som na to neprisiel |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubikjuice Profesionál

|
Zaslal: 19 květen 2006 06:11 Předmět: |
|
|
| Wendor napsal: | | to M@rek:ako sa da ta reklama vypnut do teraz som na to neprisiel |
keby si vedel po nemecky, tak by si na to prisiel... musis linkovat funpic.de so specialnou linkou, je v sekcii reklama _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
SANTA MARIA Přispěvatel

|
Zaslal: 19 květen 2006 09:30 Předmět: |
|
|
| jedna zla vec je ze sa nedaju nacitat trosku vecsie subory cez ftp lebo chcel som si pujstit pesni cku ked niekto spusti forum ale nenahralo mi ju mala 5 mb takze to je asi jediina chyba |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 19 květen 2006 10:07 Předmět: |
|
|
| SANTA MARIA napsal: | | jedna zla vec je ze sa nedaju nacitat trosku vecsie subory cez ftp lebo chcel som si pujstit pesni cku ked niekto spusti forum ale nenahralo mi ju mala 5 mb takze to je asi jediina chyba |
Hmm mit uvodni stranku 5 MB cehosik a 100 kilo kodu je sen kazdyho modemara ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomascz Člen týmu

|
Zaslal: 19 květen 2006 13:17 Předmět: |
|
|
| Co jsem se dočetl, max. velikost souboru přes FTP může být 1,5 MB. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubikjuice Profesionál

|
Zaslal: 19 květen 2006 13:37 Předmět: |
|
|
| tomascz napsal: | | Co jsem se dočetl, max. velikost souboru přes FTP může být 1,5 MB. |
tak to je dost ubohe, ale zjavne na to aby si tam ludia nerobili skladisko mp3 _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
tomascz Člen týmu

|
Zaslal: 19 květen 2006 14:05 Předmět: |
|
|
Přesně tak. Nicméně to by mi zas až tolik nevadilo.
Zjistil jsem akorát, že mé zkušební fórum tam sice zvládá pěkně češtinu, ale furt se to musí překlapávat ze západoevropských na středoevropské jazyky... Příspěvky jako takové jsou v pohodě pokaždé, problém je s univerzálním překladem... Myslíte, že je to v nastavení databáze?! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Speeder Nováček

|
Zaslal: 28 květen 2006 11:23 Předmět: |
|
|
| tomascz napsal: | | Co jsem se dočetl, max. velikost souboru přes FTP může být 1,5 MB. |
Tak to je dosť nanič,uvažoval som,že by som tam dal stránku ale tento limit je proste málo a rozhodne sa nejedná o MP3 či nebodaj warez  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubikjuice Profesionál

|
Zaslal: 30 květen 2006 16:01 Předmět: Re: hosting funpic.de |
|
|
tak som si vsimol, ze na funpic.de sa hostuju same warez fora... este som nevidel nijake newarez _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
b.o.b.i.k Nováček

|
Zaslal: 30 červen 2006 13:32 Předmět: Re: hosting funpic.de |
|
|
| Kubikjuice napsal: | | tak som si vsimol, ze na funpic.de sa hostuju same warez fora... este som nevidel nijake newarez | no to bude asi proto ze jim warez nevadi, takze ho nemazou |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|