logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

Hodnocení

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nefertiti
Anonymní





PříspěvekZaslal: 13 březen 2004 22:21    Předmět: Hodnocení Citovat

Potřebuji helpnout. Stáhnul jsem si z netu nějaký ranks rád bych je přidal do fóra. Jenže ony to byly pouze hvezdicky bez jakehokoli popisu, tak jsem je vsechny otevrel v Malování a dopsal text. (Nováček, Admin, Moderator... atd.) Jenže jaxi se mi rozhodilo pozadí. Bez toho popisu bylo na pozadí u těch hvězdiček pozadi jako ve fóru. Ted je ale na pozadí bílá barva z win-Malování. Jde to nějak upravit abych tam měl svůj text, a aby se pozadí hvězdiček přizpůsobovalo pozadímu ve fóru???

Thf for answer

_____________
nF
Návrat nahoru
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 14 březen 2004 10:39    Předmět: Re: Hodnocení Citovat

ano, otevři to v IMAGING a dej nástroj - průhledná barva (nebo něco na ten způsob, je to taková "šipka") a klikni na bílou, tedy na pozadí. Tím tomu dáš průhlednou barvu.
_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Nefertiti
Anonymní





PříspěvekZaslal: 14 březen 2004 13:19    Předmět: Re: Hodnocení Citovat

Nemůžu to v tom Imagingu najít .-((( zadny takovy nástroj tam není. Neslo by to v nějakém jiném programu??? Já to tam fakt nemůžu najít, ani v nápovědě prostě nikde
Návrat nahoru
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 14 březen 2004 13:55    Předmět: Re: Hodnocení Citovat

Imaging nebo PhotoEditor (na WInXP se to jmenuje "Microsoft PhotoEditor") v horním panelu bys měl/a mít "100%" , dvě políčka od toho je takový "šipka" , název to má:

"Nastavit průhlednou barvu"

_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Pat



Založen: 15.3.2004
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 15 březen 2004 21:10    Předmět: Re: Hodnocení Citovat

Nefertiti napsal:
Potřebuji helpnout. Stáhnul jsem si z netu nějaký ranks rád bych je přidal do fóra. Jenže ony to byly pouze hvezdicky bez jakehokoli popisu, tak jsem je vsechny otevrel v Malování a dopsal text. (Nováček, Admin, Moderator... atd.) Jenže jaxi se mi rozhodilo pozadí. Bez toho popisu bylo na pozadí u těch hvězdiček pozadi jako ve fóru. Ted je ale na pozadí bílá barva z win-Malování. Jde to nějak upravit abych tam měl svůj text, a aby se pozadí hvězdiček přizpůsobovalo pozadímu ve fóru???

Thf for answer

_____________
nF


Ja tedy hlavne nechapu, proc tak chcete nacpat ten text.. Kdyz si vytvarite hodnoceni, tak si ke kazdemumu rank obrazku napisete popis a ten se bude preci zobrazovat nad obrazkem (v tomto pripade hvezdicek). Kdyz si napriklad hodnoceni jedne hvezdicky popisete "Novacek" bude se zobrazovat avatar, and nim hvezdicky, nad tim Novacek a uplne nahore nick.. Nebo je v tom neco rafinovanejsiho?

PS: jinak napriklad Photoshop umi s temito obrazky taky pracovat.. Tusim ze se to tam nazyva Transparent (cesky nevim, jaks e to rekne) pozadi.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa