| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 09 říjen 2005 21:24 Předmět: Re: Hledat |
|
|
pekny , jenom pomenit jmena a znam to. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

Založen: 30.5.2005 Příspěvky: 501 Bydliště: Jihlava, Czech Republic
|
Zaslal: 09 říjen 2005 21:27 Předmět: Re: Hledat |
|
|
Koho by napadlo měnit MySQL 4 za jeho třetí verzi?
Co znamenalo na začátku té diskuze "nospam"? Už jsem se s tím setkal. To je nějaký plugin do ... nebo přímo nějaký nový layer v ICQ protocolu? _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 09 říjen 2005 21:34 Předmět: Re: Hledat |
|
|
Je to plug do ... [ miranda IM ]
zkus mi cokoli napsat
Naposledy upravil churchyard dne 25 říjen 2005 21:14, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 09 říjen 2005 21:40 Předmět: |
|
|
pekne, stym sa aj ja dost casto stretavam, ale som slovak ale nemam pod 18 :o)
ale sme trosku OT ja som len chcel vediet nazor na zmenu farby Hledat a nie info ze kto koho otravuje :) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 09 říjen 2005 23:55 Předmět: |
|
|
Všechny tri příklady churchyarda jsou zajímavé (a známé) čtení
To je šikovný takhle to mít vypsaný
To churchyard: mám nastaveno v ICQ aby mě to okno nevyskočilo, takže mě dycky trochu trvá než si toho všimnu, že se mnou někdo chce mluvit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 10 říjen 2005 07:01 Předmět: Re: Hledat |
|
|
Já sem začal používat QIP místo originál ICQ, kde si můžu nastavit několik parametrů jako AntiSpam a AntiFlood ochranu a mam klid, hlavně mně to neukazuje vůbec ty lidi, který hned jako první posílaj požadavek o autorizaci. Vůbec dobrá vychytávka je možnost, smazat se z kontakt listu někoho kdo si Vás tam přidal. K zahození není ani funkce velké oko , která sleduje kde jakou činnost ostaních lidí ve spojení s váma. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 10 říjen 2005 10:33 Předmět: Re: Hledat |
|
|
| Azu napsal: | | Já sem začal používat QIP místo originál ICQ, kde si můžu nastavit několik parametrů jako AntiSpam a AntiFlood ochranu a mam klid, hlavně mně to neukazuje vůbec ty lidi, který hned jako první posílaj požadavek o autorizaci. Vůbec dobrá vychytávka je možnost, smazat se z kontakt listu někoho kdo si Vás tam přidal. K zahození není ani funkce velké oko , která sleduje kde jakou činnost ostaních lidí ve spojení s váma. | To zní dobže. Vím, že dost lidí používá nějakou Mirandu. Já to moc neznám - máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Nejlépe porovníní s tím Azuho QIPčkem? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gorge_No1 Profesionál

|
Zaslal: 10 říjen 2005 11:17 Předmět: Re: Hledat |
|
|
miranda umí vše (a ještě víc) co co ruský qip a kdybych nepoužíval mirandu, tak jdu do qipu. jeji přednosti je to, že si tam uplně vše můžeš na stavit a editovat. Když chceš, tak mi napiš na icq, řeknu ti co a jak! _________________ Parkoviště - fórum o motorizmu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|