| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
(r0Đ€n
|
Zaslal: 16 březen 2007 15:54 Předmět: Hledám někoho kdo umí v actionscriptu ve flashi |
|
|
Jak už jsem zmínil hledám někoho, kdo umí v actionscriptu ve flashi.
Proč?
Nebylo by špatné společně udělat nějakou hru či něco jiného - to by se domluvilo co konkrétně.
Umím v actionscriptu?
Upřímně řečeno, ne tak jako můj bratr. Zaměřuji se spíš na kresbu - btw, to je to co bych dělal.
Co by jsti dělali?
Pokud by jsme se domluvili na něčem co by vyhovovalo tobě i mně, tak pravděpodobně by jsem dělal veškeré kresby a ty bys dodával kód.
Dělal jsem předtím něco podobného?
Tak udělal jsem pár webu (pomocí flashe), kreseb, či filmků. Zdaleka jsem je nezobrazil na internet, ale jeden jsem ještě nezrušil - "www.swclan.wz.cz" .
To je asi vše důležité . Pokud máte někdo zájem, tak nejlepší bude když mi napište mi na e-mail: "croden@seznam.cz" či do tohoto fóra.
btw, kurňa s tím vikáním či tykáním mě to štve, chvilku jsem přemýšlel jestli napsat ty či vy =)) =P |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|