| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RudlikM Účastník

|
Zaslal: 14 září 2005 10:17 Předmět: Hledam grafika nebo flash-grafika :-) |
|
|
Ahoj,
hledam cloveka, co je trosku graficky zrucny na PC a ma zkusenost s navrhem grafickyho layoutu webu (bud klasicky-staticky nebo flash).
Nejlip student, co ma hlavne chut neco zkusit, protoze se jedna o hudebni web jedne kapely (NEzacinajici ), co potrebuje redesign.
Kdyby se nasel clovek z Brna resp. okoli bylo by to super!
Financne to taky neni uplne beznadejny, ale v tyhle chvili nechci nic slibovat...
Kdyby mel nekdo cas, chut, napady, reference, rad s nim o tom po mailu promluvim - RudlikM@seznam.cz
Diky... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Catlover Profesionál

Založen: 25.4.2005 Příspěvky: 506 Bydliště: United States of Slovakia
|
Zaslal: 14 září 2005 12:54 Předmět: Re: Hledam grafika nebo flash-grafika :-) |
|
|
Mohol by si dat link na stranku? Aby som pozrel ake je to rozsiahle a tak... _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
meky
|
Zaslal: 22 listopad 2005 18:51 Předmět: webdesign |
|
|
Jsem student a nějákou dobu už dělám jak statický, tak flash-webdesign. Nejde mi ani tak o přivýdělek, ale webdesign je můj koníček a taky hledám nové zkušenosti. Byl bych ochotný si se stránkou docela vyhrát...
btw- jsem ze Vsetína
btw2- malá ukázka mého designu je na http://www.tos.wz.cz -dělal jsem tuto stránku kvůli jednomu ze svých dalších koníčků
Flashovou prezentaci na internetu zatím nemám.
meký |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomason
|
Zaslal: 19 únor 2007 13:54 Předmět: |
|
|
| jsem student a mam zájem o tvorbu grafiky delal jsem vzhled na www.arnir.xf.cz a další |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|