| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
St.Germain
|
Zaslal: 26 říjen 2005 15:44 Předmět: Hladám spoločníka... |
|
|
Zdravím všetkých,
Potreboval by som do partie a samozrejme za spoločníka človeka, ktorý je schopný programátor a nič ho nezaskočí. Mám v úmysle vytvorit take niečo ako katalógový vyhladávač vzor Zoznam.sk, Centrum.sk. Ty by si mal na starosti len programovanie, o grafiku je postarané. Pokial tu je niekto taký schopný nech sa ozve čakám...  _________________ Hladám... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
radim93 Přispěvatel

|
Zaslal: 26 říjen 2005 18:48 Předmět: |
|
|
| Můj strejda google pláše doma v komoře. Ale to enmá šanci,dnes už se další vyhledávač nechytne např: hledejte kdybi začli o 6 let dříve měli by šanci,ale takhle ne. To bys musel odpálit serveru seznamu,google,seznamu,quicku atd... plus ještě hacknout známé weby a dát tam redirect na svůj jinak ne. To nemá šanci.Jinak musíš sehnat více programátorů,vlastní server-výkonný a drahý a mít velký rozpočet v řádu několika 10 tisíc a pak by ses chytnul,ale kde sehnat sponzori. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 26 říjen 2005 19:09 Předmět: Re: Hladám spoločníka... |
|
|
Stejne by neprevalcoval www.imageshack.us _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
Catlover Profesionál

Založen: 25.4.2005 Příspěvky: 506 Bydliště: United States of Slovakia
|
Zaslal: 26 říjen 2005 19:18 Předmět: |
|
|
no ono je s tym hlavne treba zacat hned(nech je to image upload, vyhladavac, chat, forum, alebo vsetko v jednom a pod....). Inak moze prist niekto iny a... a cim dlhsie dana stranka bude, tym viac bude znamejsia, to znamena viacej navstevnikov, a to = zaujem o reklamu = money _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 26 říjen 2005 19:46 Předmět: Re: Hladám spoločníka... |
|
|
vem si, ale ze vyhledavac, kterej ohyba slova ++, je treba pro nekoho lepsi, nez ten zahranicni, kterej sice umi hledat CZ, ale jen tak. Ale u image hostingu? _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
St.Germain
|
Zaslal: 26 říjen 2005 22:18 Předmět: |
|
|
| radim93 napsal: | | Můj strejda google pláše doma v komoře. Ale to enmá šanci,dnes už se další vyhledávač nechytne např: hledejte kdybi začli o 6 let dříve měli by šanci,ale takhle ne. To bys musel odpálit serveru seznamu,google,seznamu,quicku atd... plus ještě hacknout známé weby a dát tam redirect na svůj jinak ne. To nemá šanci.Jinak musíš sehnat více programátorů,vlastní server-výkonný a drahý a mít velký rozpočet v řádu několika 10 tisíc a pak by ses chytnul,ale kde sehnat sponzori. |
Nepítal som na to, či mi to pôjde alebo nepôjde...
Vždy sa dá začať podnikat vo všetkom ked maš dobry napad, a hlavne chceš to robiť...
Ja som sa pítal na niekoho kto vie programovať a chce do toho ísť, takže neviem o čom ...  _________________ Hladám... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|