| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MS FRANKY Člen týmu

|
Zaslal: 02 červenec 2005 13:11 Předmět: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
Mám dve miesta pre módov do diskusné fóra ktoré je zamerané hlavne na voľnú diskusiu. Takže kto má záujem tak nech napíše na icq 270-027-527 . PS: mám však ešte jedno miesto pre Admina. Ale to dám len fakt dobrému človeku! _________________ Ľudia sú obmedzený iba vlastnou nechopnosťou
a fyzikalnimi zákonmi.
Ak problém má riešnie je zbytočné znepokojovať sa.
Ak problém nemá riešnie znepokojovať sa nepomôže.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MS FRANKY Člen týmu

|
Zaslal: 02 červenec 2005 13:12 Předmět: |
|
|
Ešte som zabudol adresu fóra: www.easygames.wz.cz/php/ _________________ Ľudia sú obmedzený iba vlastnou nechopnosťou
a fyzikalnimi zákonmi.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maxemail Přispěvatel

|
Zaslal: 02 červenec 2005 16:01 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
heh na wz dělat fórum už je dneska machrovina _________________
Chovatel |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 02 červenec 2005 20:20 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
| maxemail napsal: | | heh na wz dělat fórum už je dneska machrovina |
jj, na WZ ho hned tak někdo nainstaluje (ptže FAQ a Tutoriály čte málo lidí ) _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
Zaslal: 03 červenec 2005 01:38 Předmět: |
|
|
MS FRANKY:
1. Skus dat este tak 3x vacsie logo, bude to lepsie z hladiska designu a viditelnosti.
2. Preco dve miesta??? Nemoze to byt jedno alebo tri???
3. Jedno miesto pre admina??? Ako si sa dostal k takemuto cislo??? Preco by si mal davat niekomu admina??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
T-Rex Člen týmu

|
Zaslal: 03 červenec 2005 09:00 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
| MS FRANKY napsal: | | Mám dve miesta pre módov do diskusné fóra ktoré je zamerané hlavne na voľnú diskusiu. Takže kto má záujem tak nech napíše na icq 270-027-527 . PS: mám však ešte jedno miesto pre Admina. Ale to dám len fakt dobrému človeku! |
Trochu netradičný spôsob hľadania moderátorov a adminov. Ak sa smiem spýtať, načo sú ti moderátori a admin, keď nemáš žiadnych užívateľov a príspevky. Čo tam vlastne budú modererovať a adminovať? Nebol by lepší takýto postup? Zohnať si najskôr nejakých užívateľov a z nich ktorí sa ti budú zdať šikovní spravíš Moderátorov a Admina.
BTW: To logo je fakt veľké a to mám rozlíšenie 1024x768. Si neviem predstaviť ako zareaguje niekto s 800x600.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MS FRANKY Člen týmu

|
Zaslal: 16 červenec 2005 14:14 Předmět: |
|
|
Logo som zmenšil naištaloval som User cp + dig. hodinky a teraz zháňam userov. _________________ Ľudia sú obmedzený iba vlastnou nechopnosťou
a fyzikalnimi zákonmi.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kašpy Člen týmu

|
Zaslal: 16 červenec 2005 16:11 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
| mam taky jednu otázku naco tam jsou ty hodiny? dyť je má každý na systémové líště! neříkám kdyby byli přesné třeba podle presnycas.cz ale naco jsou hodiny ktere se ridi stejne tema ktere ma clovek v kompu a ukazujou jeho čas (třeba nepřesný) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MS FRANKY Člen týmu

|
Zaslal: 16 červenec 2005 16:18 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
| Kašpy napsal: | | mam taky jednu otázku naco tam jsou ty hodiny? dyť je má každý na systémové líště! neříkám kdyby byli přesné třeba podle presnycas.cz ale naco jsou hodiny ktere se ridi stejne tema ktere ma clovek v kompu a ukazujou jeho čas (třeba nepřesný) |
Tie hodinky sú takmer presné! uakazujú čas v americkom formáte čiže PM-AM! Ale to si si zas ti nevšimol! _________________ Ľudia sú obmedzený iba vlastnou nechopnosťou
a fyzikalnimi zákonmi.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kašpy Člen týmu

|
Zaslal: 16 červenec 2005 16:39 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
ty hodiny se řídí podle hodin nastavených na počitači na kterém si to prohlížíš! skoušel jsem si změnit čas o hodinu a hned se hodiny posunuli o hodinu takže nevim nevim...jeslti jsou jak říkáš "přesné"
a formám PM-AM mi nepřijde jako výhoda spíš jako nevýhoda  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MS FRANKY Člen týmu

|
Zaslal: 16 červenec 2005 20:04 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
| Kašpy napsal: | ty hodiny se řídí podle hodin nastavených na počitači na kterém si to prohlížíš! skoušel jsem si změnit čas o hodinu a hned se hodiny posunuli o hodinu takže nevim nevim...jeslti jsou jak říkáš "přesné"
Tak si sprav vlastné fórum a nájdi si dokonalejšie hodinky! Keď to spravíš tak ma môžeš kritizovať OK?  _________________ Ľudia sú obmedzený iba vlastnou nechopnosťou
a fyzikalnimi zákonmi.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
Zaslal: 16 červenec 2005 22:45 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
| MS FRANKY napsal: | | Kašpy napsal: | ty hodiny se řídí podle hodin nastavených na počitači na kterém si to prohlížíš! skoušel jsem si změnit čas o hodinu a hned se hodiny posunuli o hodinu takže nevim nevim...jeslti jsou jak říkáš "přesné"
Tak si sprav vlastné fórum a nájdi si dokonalejšie hodinky! Keď to spravíš tak ma môžeš kritizovať OK?  | Forum uz mam a dokonalsie hodinky nosim na ruke, takze idem kritizovat: Preco su tam tie hodiny??? Aky maju vyznam??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MS FRANKY Člen týmu

|
Zaslal: 16 červenec 2005 22:54 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
| hojko napsal: | | MS FRANKY napsal: | | Kašpy napsal: | ty hodiny se řídí podle hodin nastavených na počitači na kterém si to prohlížíš! skoušel jsem si změnit čas o hodinu a hned se hodiny posunuli o hodinu takže nevim nevim...jeslti jsou jak říkáš "přesné"
Tak si sprav vlastné fórum a nájdi si dokonalejšie hodinky! Keď to spravíš tak ma môžeš kritizovať OK?  | Forum uz mam a dokonalsie hodinky nosim na ruke, takze idem kritizovat: Preco su tam tie hodiny??? Aky maju vyznam??? |
No takže dôvody:
páči sa mi
Mnohí ludia sú takí lenivý že sa im nechce pozerať na čas dole na hlavní panel. Preto sú tam hodinky aby náhodou nezmeškali niečo podstatné napr. autobus alebo obľúbený seriál. Dúfam že stačí? _________________ Ľudia sú obmedzený iba vlastnou nechopnosťou
a fyzikalnimi zákonmi.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
Zaslal: 16 červenec 2005 22:55 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
| MS FRANKY napsal: | No takže dôvody:
páči sa mi
Mnohí ludia sú takí lenivý že sa im nechce pozerať na čas dole na hlavní panel. Preto sú tam hodinky aby náhodou nezmeškali niečo podstatné napr. autobus alebo obľúbený seriál. Dúfam že stačí? | Inym sa nepaci, takze by si mal pristupit na hlas ludu.
Tak tomuto vysvetleniu nechapem. Vsak to mas jedno ci sa pozries vlavo dole alebo vpravo dole, pripadne vlavo hore...
Nestaci!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MS FRANKY Člen týmu

|
Zaslal: 16 červenec 2005 22:57 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
| hojko napsal: | | MS FRANKY napsal: | No takže dôvody:
páči sa mi
Mnohí ludia sú takí lenivý že sa im nechce pozerať na čas dole na hlavní panel. Preto sú tam hodinky aby náhodou nezmeškali niečo podstatné napr. autobus alebo obľúbený seriál. Dúfam že stačí? | Inym sa nepaci, takze by si mal pristupit na hlas ludu.
Tak tomuto vysvetleniu nechapem. Vsak to mas jedno ci sa pozries vlavo dole alebo vpravo dole, pripadne vlavo hore...
Nestaci!!! |
Lenže niektorí ludia su zábudlivý a zabudú na čas. Iste dobre vieš že čas pri PC uteká rýchlejšie ako keby si bol s priaťeľkou! _________________ Ľudia sú obmedzený iba vlastnou nechopnosťou
a fyzikalnimi zákonmi.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gorge_No1 Profesionál

|
Zaslal: 17 červenec 2005 00:09 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
aha, takže když tam máš čas, který je ten samý, jako na pc, ale je AM/PM, tak nezapomenou a subjektivní čas jim běží jinak?  _________________ Parkoviště - fórum o motorizmu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MS FRANKY Člen týmu

|
Zaslal: 17 červenec 2005 00:13 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
| gorge_No1 napsal: | aha, takže když tam máš čas, který je ten samý, jako na pc, ale je AM/PM, tak nezapomenou a subjektivní čas jim běží jinak?  |
Zakaždú cenu sa musia pridávať ďaľší a ďaľší viete čo?
Keď sa nájde 20 ľudí ktorý tento mód nechce tak ho odinštalujem! _________________ Ľudia sú obmedzený iba vlastnou nechopnosťou
a fyzikalnimi zákonmi.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
T-Rex Člen týmu

|
Zaslal: 17 červenec 2005 00:19 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
| MS FRANKY napsal: |
Lenže niektorí ludia su zábudlivý a zabudú na čas. Iste dobre vieš že čas pri PC uteká rýchlejšie ako keby si bol s priaťeľkou! |
Eeee, ľudia mne to trochu dlhšie zapaľuje ale ak som správne pochopil, tak píšeš, že pri PC ide čas rýchlejšie ako s priateľkou? Hmm... to musí byť fest nudná baba, keď sa ti s ňou čas tak vlečie. Myslím, že výstižnejšie by bolo prirovnanie, že pri PC ide čas rýchlejšie ako v práci, škole a podobne.
A tie hodiny si nechaj ak sa ti tak strašne páčia. Ale súhlasím s pánmi vyššie, že ja by som si ich tiež na fórum nedal. Podľa zdrojového kódu je to obyčajný Java skript, ktorý sa nikam nesnaží napojiť a zistiť presný čas, tak si ho zisťuje zo systému ako písal Kašpy. Väčší problém vidím v tej grafike hodín. Nemám síce úplne najpomalší internet, no aj tak sa mi práve tie hodiny naťahovali veľmi dlho. Neviem si predstaviť čo budú vystrájať niekomu s dial-upom. Ak si chcel hodiny, nestačili by nejaké obyčajné textové? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MS FRANKY Člen týmu

|
Zaslal: 17 červenec 2005 00:45 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
| T-Rex napsal: | | Nemám síce úplne najpomalší internet, no aj tak sa mi práve tie hodiny naťahovali veľmi dlho. Neviem si predstaviť čo budú vystrájať niekomu s dial-upom. Ak si chcel hodiny, nestačili by nejaké obyčajné textové? |
To je zaujímavé! Ja mám dial-up a hodinky idú v poho. myslím že tím sú tvoje obavy vyriešili! _________________ Ľudia sú obmedzený iba vlastnou nechopnosťou
a fyzikalnimi zákonmi.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kašpy Člen týmu

|
Zaslal: 17 červenec 2005 10:39 Předmět: Re: Hľadám dvoch módov do fóra |
|
|
| MS FRANKY napsal: |
Tak si sprav vlastné fórum a nájdi si dokonalejšie hodinky! Keď to spravíš tak ma môžeš kritizovať OK?  |
vlastní fórum mám hodiny tam nepotřebuji protože je mám snad všude (v mobilu,v PC,nad PC,na stěně) jinak stejně to nějak vypadá že to tvoje fórum moc neuspěje!
jinak jestli chceš vidět moje fórum kde si myslím že to docela žije tak kukni na:
http://cs.gamezforum.net
jinak viděl jsi na nějakém více navštěvovaném webu hodiny?si jako mysliš že lidi ktobě budou chodit se podívat kolik je hodin? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|