| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wendor Častý přispěvatel

|
Zaslal: 25 srpen 2006 10:57 Předmět: Hladam administratora |
|
|
Hladam administratora na moj novy projekt.Adresu tu nebudem davat lebo je to v stadiu vystavby poviem len tolko ze je to nieco ako diskusia len troska ineho typu.Nehladam lamy, hladam len takych ktory maju skusenosti s administraciou,MODmy a aby tak troska vedeli PHP
Kontakt ICQ:313-682-585
SS
e-mail:wendor@szm.sk
kde zistite aj blizsie info. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wendor Častý přispěvatel

|
Zaslal: 25 srpen 2006 12:01 Předmět: |
|
|
| co akeho typu?je to forum myslis?no je to nieco na sposob diskusie alebo chatu....neviem co presne mas na mysli tou otazkou takze neviem ti presne odpovedat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 25 srpen 2006 17:02 Předmět: Re: Hladam administratora |
|
|
Wendor: Každé fórum je predovšetkým diskusné, pretože sa tam diskutuje. Jednotlivé fóra sa líšia typom diskusie a asi na to sa JanoF pýtal. Čiže na čo budú diskusie zamerané? _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gumy_1337 Člen týmu

|
Zaslal: 25 srpen 2006 18:06 Předmět: Re: Hladam administratora |
|
|
inac ... http://phpbbsk.com/viewtopic.php?t=366 _________________ http://www.pc-core.com <---- pc, it, grafika, internet
Hawkeye: Jestli se odsud na chvíli nedostanu, začnu trhat kytky na tapetách.
Měl jsem včera sen, že jsem spal, zdálo se mi to a já jsem byl vzhůru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Wendor Častý přispěvatel

|
Zaslal: 25 srpen 2006 20:04 Předmět: |
|
|
| všeobecná diskusia...môžte to zamknut uz som to vyriešil |
|
| Návrat nahoru |
|
 |