| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
fea
|
Zaslal: 03 duben 2006 15:37 Předmět: help - poslední zprávy z phpbb fóra > chyba v dalším scri |
|
|
Zdravím, použil jsem na stránkách script na výtažek posledních zpráv z phpbb fóra. Zobrazuje to správně, ale je tu malý haček. Když jsem na web dal script na ty poslední zprávy jsem přišel an to, že mi přestalo fungování stránkování pod články. Při odebrání scriptu, stránkování opět funguje. Potřebuji to nějak rozjed, aby mi to fungovalo oboje. Předem díky.
Problém na stránkách:
www.edd.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 03 duben 2006 16:30 Předmět: Re: help - poslední zprávy z phpbb fóra > chyba v dalším |
|
|
Jelikoz je odstanen copyright phpBB neni jedinej duvod aby ti komunita pomahala. Kdyz ty se nehlasis k phpBB neni jedinej duvod aby se phpBB hlasilo k tobe. Tema zamykam. Pokud mas vyhrady klidne se ozvi na SZ. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|