| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vojtos Nováček

|
Zaslal: 01 červenec 2005 11:23 Předmět: HELP!! Export/Import DTB |
|
|
Prosím o radu potrebuju presunout DTB phpbb z webzdarma na hostingzdarma. Normalne to v phpmyadmin vyexportuju do formatu GZIP. A pak to chci naiportovat zas pres phpmyadmin a ta svina mi vzdycky nahlasi spostu nesmyslenjch znaku, pak
ERROR: C1 C2 LEN: 0 1 485
STR:
CVS: $Id: sqlparser.lib.php,v 2.28 2005/03/12 13:56:24 lem9 Exp $
MySQL: 4.0.24-standard
USR OS, AGENT, VER: Win IE 6.0
PMA: 2.6.2
PHP VER,OS: 4.3.10 Linux
LANG: cs-iso-8859-2
a nakonec MYSQ hlásí #1065 - Query was empty
Uz fakt nevim co stim nebeha mi to ani doma na locale a pritom sem to zkousel asi pred pulrokem a rzchodil sem to uplne v pohode. Diky za kazdou radu! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 01 červenec 2005 11:33 Předmět: Re: HELP!! Export/Import DTB |
|
|
| Vojtos napsal: | Prosím o radu potrebuju presunout DTB phpbb z webzdarma na hostingzdarma. Normalne to v phpmyadmin vyexportuju do formatu GZIP. A pak to chci naiportovat zas pres phpmyadmin a ta svina mi vzdycky nahlasi spostu nesmyslenjch znaku, pak
STR:
Uz fakt nevim co stim nebeha mi to ani doma na locale a pritom sem to zkousel asi pred pulrokem a rzchodil sem to uplne v pohode. Diky za kazdou radu! |
zkusils to bez gzipu? _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vojtos Nováček

|
Zaslal: 01 červenec 2005 11:50 Předmět: Re: HELP!! Export/Import DTB |
|
|
| churchyard napsal: | | Vojtos napsal: | Prosím o radu potrebuju presunout DTB phpbb z webzdarma na hostingzdarma. Normalne to v phpmyadmin vyexportuju do formatu GZIP. A pak to chci naiportovat zas pres phpmyadmin a ta svina mi vzdycky nahlasi spostu nesmyslenjch znaku, pak
STR:
zkusils to bez gzipu? |
Tam je problem ze to bez zipu ma asi 17 MB to mi phpmyadmin nevezme |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 01 červenec 2005 12:05 Předmět: Re: HELP!! Export/Import DTB |
|
|
| Vojtos napsal: | | churchyard napsal: | | Vojtos napsal: | Prosím o radu potrebuju presunout DTB phpbb z webzdarma na hostingzdarma. Normalne to v phpmyadmin vyexportuju do formatu GZIP. A pak to chci naiportovat zas pres phpmyadmin a ta svina mi vzdycky nahlasi spostu nesmyslenjch znaku, pak
STR:
zkusils to bez gzipu? |
Tam je problem ze to bez zipu ma asi 17 MB to mi phpmyadmin nevezme |
Zvladne to exportovat? Pak zkus rozdělit na víc souborů... jesli nevis jak a duverujes mi, tak mi to muzes poslat na mail [ churchyard[AT]gmail[DOT]com ] _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 01 červenec 2005 21:03 Předmět: Re: HELP!! Export/Import DTB |
|
|
rozděluje se to velice pohodlně za pomoci PSPadu (www.pspad.com), ptže ten zvládá velice pohodlně i veliké (mooooooooc veliké) soubory bez ztráty rychlosti
Jinak zkontroluj jestli při uploadu (nahrávání) zálohy na cílovej server máš zvoleno, že soubor je gzipnutej. _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.
Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vojtos Nováček

|
Zaslal: 10 červenec 2005 21:40 Předmět: Re: HELP!! Export/Import DTB |
|
|
| Mr.DrtiPrst napsal: | rozděluje se to velice pohodlně za pomoci PSPadu (www.pspad.com), ptže ten zvládá velice pohodlně i veliké (mooooooooc veliké) soubory bez ztráty rychlosti
Jinak zkontroluj jestli při uploadu (nahrávání) zálohy na cílovej server máš zvoleno, že soubor je gzipnutej. |
To že mám zvoleno gzipnutej soubor je. Jinak pspad mám nainstalovanej ale nejak sem nerpisel na to jak to v tom rozdelit, muzes mi nahodit smer abych se v tom nemusel moc prohrabavat a ztratit tim spoustu casu. Diky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 11 červenec 2005 08:46 Předmět: Re: HELP!! Export/Import DTB |
|
|
rozdělíš to jednoduše.
1.) Spus't pspad.
2.) Otevři ten soubor
3.) najeď tak zhruba do půlky, nastav tam kurzor.
4.) Pravým posuvníkem najeď na konec souboru, zmáčkni shift a levým tlačítkem klepni na konec souboru (tedy označ druhou půlku souboru)
5.) Dej CTRL+X
6.) CTRL+N, SQL File. Teď by tě to mělo hodin do nového souboru
7.) CTRL+A
8.) DEL
9.) CTRL+V
10.) CTRL+S. Vyber kam ten file chceš uložit.
11.) Zkontroluj si že ta druhá půlka je uložena. Pak se přepni na první soubor.
12.) CTRL+S
to je vše  _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 11 červenec 2005 10:18 Předmět: |
|
|
Tak to je zajímavej tutorial.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 11 červenec 2005 10:26 Předmět: |
|
|
To je. Používám taky PSPad a žádný rozdělení souboru jsem tem nenašel, tak jsem myslel, že se naučím novou skrytou fci  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 11 červenec 2005 16:07 Předmět: Re: HELP!! Export/Import DTB |
|
|
Patří do fakju ?  _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 11 červenec 2005 18:02 Předmět: Re: HELP!! Export/Import DTB |
|
|
| Mr.DrtiPrst napsal: | Patří do fakju ?  |
Možná, spíš je to tutorial na práci s PSpadem. Se dohodnem s churchyardem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vojtos Nováček

|
Zaslal: 04 srpen 2005 08:24 Předmět: |
|
|
Tak export DTB stále ještě nedořešen jelikož phpmyadmin zkousne jenom soubory kolem 1,15MB a DTB má kolem 20,5. Zkoušel sem to rozdělit i na soubory po 4,5 MB a nic. Vždycky mi to zahlásilo
>>>Fatal error: Allowed memory size of 12582912 bytes exhausted (tried to
>>>allocate 5777161 bytes) in
>>>/home/hostingzdarma.cz/sql.hostingzdarma.cz/mysql/libraries/read_dump.lib.
> php on line 23
Neexistuje nějakej program co by rozdělil tu DTB to souborů o předem určené velikosti? Jelikož rozdělovat ty tabulky ručne do cca 18 souborů mě děsí  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
|
|
|