logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

GoogleMaps MOD

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr1K
Nováček
Nováček


Založen: 29.12.2006
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 07 srpen 2008 08:00    Předmět: GoogleMaps MOD Citovat

někde jsem zaslechl že je možné vkládat do příspěvku mapu z Google
nevíte kde sehnat tento MOD


Hledám to už půl roku a nic

Všem předem dík Exclamation

! nechci "users map mod" nebo jak se jmenuje ten mód co zobrazí polohu uživatelů na mapě
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 07 srpen 2008 09:51    Předmět: Citovat

Nenapísal si pre akú verziu fóra.

Pre phpBB3 je asi najvhodnejší tento: http://startrekguide.com/community/viewtopic.php?f=27&t=1060

_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr1K
Nováček
Nováček


Založen: 29.12.2006
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 07 srpen 2008 16:15    Předmět: Citovat

WhiteWolfSix napsal:
Nenapísal si pre akú verziu fóra.

Pre phpBB3 je asi najvhodnejší tento: http://startrekguide.com/community/viewtopic.php?f=27&t=1060



mám dvojku, takže kdyby náhodou...

Exclamation nechci polohu uživatele Exclamation potřebuji v příspěvku postnot mapu

ten MOD co jsi udal ukazuje mapu "bydliště" uživatele z uloženého profilu

našel jsem něco, ale hází to chybu při prolinku a já nevím jak to rozchodit
http://www.shoc.cz/gp.php?action=seek&seekmode=location&location_id=3

dík Petr
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
leschek
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.1.2006
Příspěvky: 365

PříspěvekZaslal: 13 říjen 2008 18:56    Předmět: Citovat

Aktualizovals pri instalaci gp databazi?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa