| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zdenda.cz
|
Zaslal: 05 květen 2008 13:27 Předmět: gif avatar |
|
|
Provedl jsem cistou instalaci fora 3.0.1 a pak nacetl zalohu databaze pomoci rozhrani ve foru. Vse funguje korekne, akorat se mi nezobrazuje avatar v gif formatu (nactení na ftp server funguje). Nefunguje to nikde ani kdyz nastavim avatar pres administraci ani pres uzivatelsky panel. Gif se mi zkrátka nezobrazi ale jpg funguje bez problemu. Stare avantary jsem pri instalaci na novy hosting nenahral.
Vse si muzete zkusit na http://forum.svse-studenti.cz
pokud ale vlozim gif do galerie a pak nactu tak to funguje ale normalni upload nee
dekuji za odpovedi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|