| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
charvous Člen týmu

|
Zaslal: 15 únor 2004 18:49 Předmět: Funguje DB z phpBB v phpBB Plus? |
|
|
Funguje DB z phpBB v phpBB Plus? Mam rozjete forum v phpBB a chci to predelat na phpBB Plus.Chci ale zachovat stare prispevky.Mohu pouzit DB z phpBB do phpBB plus? Dik . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 16 únor 2004 08:57 Předmět: Re: Funguje DB z phpBB v phpBB Plus? |
|
|
Primo ne . Musi se podle navodu v instalaci provest upgrade na phpbb+ . Hodne stesti s phpbb+ _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
charvous Člen týmu

|
Zaslal: 20 únor 2004 09:38 Předmět: Re: Funguje DB z phpBB v phpBB Plus? |
|
|
No ale ja vubec nevim kde hledat ten navod.V instalaci phpBB PLUS,nebo kde? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 20 únor 2004 10:07 Předmět: Re: Funguje DB z phpBB v phpBB Plus? |
|
|
| Jo , nekde tam je upgrade. POkud jde o prechod na plus 1.3 taxe musi prvne provest upgrade na 2.0.6 a pak upgrade na plus. je to tam nekde v txt souboru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
tvrdiaak Účastník

|
Zaslal: 20 únor 2004 11:21 Předmět: Re: Funguje DB z phpBB v phpBB Plus? |
|
|
No me se to povedlo bez upgradu z 2.0.6 na +1.3.
Mel jsem forum na jednom serveru s 2.0.6., tam jsem archivoval databazi (jenom data). Na jinem serveru jsem mezi tim nainstaloval +1.3 a tam databazi restoroval. (samozrejme jsem musel smazat nejake casti z toho php souboru a navic pak rucne zalozit shodne kategorie, ale vsechna temata a prispevky a uzivatele a tak dale zustala zachovana)
Duvod, proc jsem to delal takhle blbe, je ze jsem do toho puvodniho fora instaloval (a mnohdy neuspesne) vselijake mody a tak jsem ty chyby nechtel prenest tim upgradem do nove verze, ale zaroven jsem chtel zachovat prispevky a nezacinat na zelene louce  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 20 únor 2004 11:37 Předmět: Re: Funguje DB z phpBB v phpBB Plus? |
|
|
| POdle navodu v plusku jde jenom o upgrade DB , scripty se nahravaji znovu. Ja jsem to jednou muselk udelat tak ze jsem nainstaloval plusko na pustil ho na localhostu na stavajici DB a pak sem jenom pres phpmyadmin dohraval zbyvajici tabulky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|