| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spidee Účastník

|
Zaslal: 27 červen 2005 14:17 Předmět: Drd Forum |
|
|
chtěl bych se zeptat,jestli se někdo zajímáte o DrD či Fantasy a vše,s tím spojené. Hledám totiž moderátory a nové usery na svoje forum.
http://dracidoupe.spidee.biz _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 27 červen 2005 14:53 Předmět: Re: Drd Forum |
|
|
Obávám se ale, že na špatném místě _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

Založen: 30.5.2005 Příspěvky: 500 Bydliště: Jihlava, Czech Republic
|
Zaslal: 28 červen 2005 00:34 Předmět: Re: Drd Forum |
|
|
No zase na tak špatném místě není, ale já nemám čas moderovat několik fór najednou. Jediná věc, co mě velmi (ale velmi) překvapila, že někdo považuje za RPG Diablo a přitom zapomíná na Baldur's Gate nebo Planescape Torment.
Jinak mě ještě mrzí, že nepoužívá novou verzi češtiny, na které jsem částěečně participoval. _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|