Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Sháníte nyní nějaké phpBB ????? |
Ano |
|
46% |
[ 6 ] |
Ne |
|
53% |
[ 7 ] |
Was ist PhPBB ????? :-) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 13 |
|
Autor |
Zpráva |
Free-style Účastník

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 17 únor 2004 02:54 Předmět: Re: Downloady :-) |
|
|
souhlasim a jeste by se nekde mely dat i mody jak uz jsem psal jinde.. s cestinou pokud jsou a pokud ne tak se pustime do prekladu atd .. popis modu atd |
|
Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 17 únor 2004 11:58 Předmět: Re: Downloady :-) |
|
|
k těm důležitým nebo dost používaným modům češtiny jsou a jdou dodávány i autorům těch modů, takže je najdete na jejich stránkách k downloadu komplet. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 17 únor 2004 22:21 Předmět: Re: Downloady :-) |
|
|
Azu napsal: | k těm důležitým nebo dost používaným modům češtiny jsou a jdou dodávány i autorům těch modů, takže je najdete na jejich stránkách k downloadu komplet. | no to by ani moc nerekl nebo jo ale verze modu je napr 2.1 a cestina je pro 1.3 a ten 1.3 mod se spatne hleda. Uz davno jsi psal ze ze tu neco takoveho bude nejaky download nejcastejsich modu , nemusely by byt primo soubory staci presne nasmerovat nejakym odkazem Prohledaval jsem forum celou noc asi do 5 do rana a je v tom taky zmatek odkazy odkazjuji na web kde uz se mod nebvyskytuje a nebo je jak jsem rikal stary. Dost se mi stalo lepsi google napsat mod a je to ..cestiny je dost problem a nebo tolik uprav a pak uz clovek nevi ci je.. Na ICQ moc nereagujes;) Tak udelal by jsi nejaky takovou stranku jak jsi kdysi rikal ?btw: co cestina na open source ? taky jsi ji po vsech chtekla a ted ne a ne ji dat bez tech uprav ... No nic alespon ta stranka by mohla byt. Jinak jeste ze tady je to forum super .. diky cau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
|
 |
|
|