| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Martin.g Nováček

|
Zaslal: 11 listopad 2006 19:06 Předmět: Doprogramovani funkce v PHP |
|
|
Ahoj pratele,
mam takovou mozna zvlastni prosbu.
Mam phpBB forum a v nem MOD Photo Album v2 for phpBB2 v. 2.0.54.
Shanim nekoho kdo by byl ochotny doprogramovat malickou funkci do teto galerie.
Zjednodusene: jde mne o to, aby registrovani uzivatele mohli vkladat fotografii jen po urcitem casu od vlozeni posledni fotografie.
Sice se v PHP neorientuju, ale podle meho laickeho pohledu neco ve smyslu ze po kliknuti na upload noveho obrazku funkce koukne na datum a cas posledniho obrazku daneho uzivatele a v pripade, ze je cas od jeho uplodau vetsi nez dany cas tak pusti k uploadu, v pripade, ze ne, vypise nejakou hlasku o tom, ze ne, ze upload az po XX hodinach od posledniho. Ten cas nemusi byt nikde v administraci, staci nekde, kde ho muzu rucne upravit, v db napriklad jen jedna polozka upload time a tam pocet hodin. Mozna by to slo udelat i jinak, pri uploadu obrazku u kazdeho uzivatele nekde v db zapsat datum a cas posledniho uploadu a pri kazdem uploadu ho nejdriv zkontrolovat vyse uvedenym zpusobem, podle toho se zachovat a v pripade povoleni uploadu ten datum a cas prepsat timto poslednim.
V pripade, ze by si na to nekdo troufnul, popripade byl ochoten to udelat, ozvete se co za to, neznam ceny takovyhle praci......
Diky vsem moc
Jinak moje forum i s galerii zde: forum.fotostranky.org |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin.g Nováček

|
Zaslal: 13 listopad 2006 21:13 Předmět: Re: Doprogramovani funkce v PHP |
|
|
| Lidicky, nenajde se nikdo? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mm-marek Profesionál

|
Zaslal: 17 listopad 2006 16:36 Předmět: |
|
|
| jsem na icq, jestli to ještě potřebuješ ozvi se... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
Martin.g Nováček

|
Zaslal: 17 listopad 2006 18:54 Předmět: |
|
|
| mm-marek napsal: | | jsem na icq, jestli to ještě potřebuješ ozvi se... |
Ahoj, dal jsem si te do kontaktu, hned jak bude chvilka ozvu se...zatim mockrat diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|