| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
andrej Přispěvatel

|
Zaslal: 11 prosinec 2005 17:06 Předmět: Domena + Hosting-Spojení? |
|
|
| Ahoj.Měl bych dotaz ohledne domen.Chtěl bych si regnout domenu .com nebo .biz na Forpsi.cz.To by bylo.Mám domenu.Ale ted nevim jak s hostingem.Zalíbil jse mi Site.cz Start s 300MB prostorem.Mohl bych si regnout domenu na Forpsi.cz a Hosting na Site.cz a napokit to na sebe? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mm-marek Profesionál

|
Zaslal: 11 prosinec 2005 18:11 Předmět: Re: Domena + Hosting-Spojení? |
|
|
doménu si můžeš regnout kde chceš, třeba sám... a na site budeš hostovat. hosting s tvojí doménou nemá v podstatě nic společnýho... _________________ bikenews.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
Zaslal: 16 únor 2006 20:49 Předmět: Re: Domena + Hosting-Spojení? |
|
|
Hmm, to si taky myslím
Ale teď nastává otázka jak se to dělá?
Já teda obvykle do všeho skáču pohlavě, ale teď jde o to, že kámoš (resp. zaměstnavatel) má doménu a chce abych tam nahrál ty stránky, to jsem jaksy ještě nikdy nedělal a nechcu to pokazit. Takže našel by se někdo, kdo by bodově napsal jak na to spojení existující domény a neexistujícího hostingu?
BTW asi bych to hodil sem http://g-hosting.cz/ _________________ MS Software - My Vás dostaneme na web
www.berg-trophy.cz | www.menu-cz.cz | www.turistcz.cz | www.mssoft.biz | www.martin-ol.name | www.bergtrophyteam.eu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
*Nietos*** Přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 624 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 27 únor 2006 20:04 Předmět: Re: Domena + Hosting-Spojení? |
|
|
Já mám všechny registrované domény u Ignumu - tam si můžeš měnit name servery podle libosti, takže transfer na jiný hosting je otázkou několika minut. _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |