| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kubikjuice Profesionál

|
Zaslal: 02 červen 2006 15:41 Předmět: db backup |
|
|
som asi debil, ale nedari sa mi dobre zalohovat db a potom ju nahodit na novy hosting, ale pise mi to tuto chybu:
| kód: | #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'CREATE TABLE `#__banner` (
`bid` int(11) NOT NULL,
`cid |
"chybne" sql bolo taketo:
| kód: | CREATE TABLE `#__banner` (
`bid` int( 11 ) NOT NULL , `cid` int( 11 ) NOT NULL default '0', `type` varchar( 10 ) NOT NULL default 'banner', `name` varchar( 50 ) NOT NULL default '', `imptotal` int( 11 ) NOT NULL default '0', `impmade` int( 11 ) NOT NULL default '0', `clicks` int( 11 ) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar( 100 ) NOT NULL default '', `clickurl` varchar( 200 ) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL , `showBanner` tinyint( 1 ) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint( 1 ) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar( 50 ) default NULL , `custombannercode` text, PRIMARY KEY ( `bid` ) , KEY `viewbanner` ( `showBanner` )
) TYPE = MYISAM AUTO_INCREMENT =1 |
|
 |
warezman Účastník

Založen: 7.3.2006 Příspěvky: 32 Bydliště: Vytvorte si blog zadarmo...wblog.sk
|
Zaslal: 02 červen 2006 19:58 Předmět: |
|
|
| Zle si zálohoval db,ak chceš pošli mi na ss login starej a novej db a ja ti to spravím. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gumy_1337 Člen týmu

|
Zaslal: 02 červen 2006 20:31 Předmět: Re: db backup |
|
|
heh .... jaka ochota .... citim nekale ucely .... a este ten nick ..
a jak si mohol zle zalohovat ??? sak phpmyadmin export all save as . .... vsak ne si lama ...  _________________ http://www.pc-core.com <---- pc, it, grafika, internet
Hawkeye: Jestli se odsud na chvíli nedostanu, začnu trhat kytky na tapetách.
Měl jsem včera sen, že jsem spal, zdálo se mi to a já jsem byl vzhůru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
warezman Účastník

Založen: 7.3.2006 Příspěvky: 32 Bydliště: Vytvorte si blog zadarmo...wblog.sk
|
Zaslal: 02 červen 2006 20:52 Předmět: Re: db backup |
|
|
| gumy_1337 napsal: | heh .... jaka ochota .... citim nekale ucely .... a este ten nick ..
a jak si mohol zle zalohovat ??? sak phpmyadmin export all save as . .... vsak ne si lama ...  |
Vieš chytím zoberem db najprv popozeram hesla adminov a potom zmažem db....Ako som povedal v topicku pred týmto,mňa to nezaujma,čo si kto myslí,si myslíš že keď chcem druhému helfnuť,budem ho prehovárať aby mi dal heslá,je to na ňom...
A nie že zle zálohoval,ale zle kódovanie alebo také volačo...Ak chce nech pošle heslá a ja mu to spravím... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubikjuice Profesionál

|
Zaslal: 05 červen 2006 16:32 Předmět: Re: db backup |
|
|
| gumy_1337 napsal: | heh .... jaka ochota .... citim nekale ucely .... a este ten nick ..
a jak si mohol zle zalohovat ??? sak phpmyadmin export all save as . .... vsak ne si lama ...  |
ved to som spravil a lama nie som... nemohol by mi niekto povedat ake nastavenia presne? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubikjuice Profesionál

|
Zaslal: 05 červen 2006 16:34 Předmět: |
|
|
| warezman napsal: | | Zle si zálohoval db,ak chceš pošli mi na ss login starej a novej db a ja ti to spravím. |
dakujem za ochotu ale nie som debil aby som daval hesla na db niekomu koho nepoznam  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubikjuice Profesionál

|
Zaslal: 05 červen 2006 17:43 Předmět: Re: db backup |
|
|
skusal som to po treti krat a podarilo sa... fakt neviem v com bol problem _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
B-L-A-D-E Účastník

|
Zaslal: 05 červen 2006 18:36 Předmět: |
|
|
| Mal si si klepnut po hlave |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
Kubikjuice Profesionál

|