logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Tvorba www stránek - Linhart.name - tvorba www stránek, Mobilní telefony - mobilky za výhodné ceny
Luxusní spodní prádlo. Výhodné hotely v Praze. Telefony nokia.
Pořiďte si do svého vozu kvalitní auto hifi. Užijte si cestování autem díky auto hifi. webhosting i hosting
Nábytek - komfortní nábytek, židle a postele

db backup

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Tvorba webu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kubikjuice
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 02 červen 2006 15:41    Předmět: db backup Citovat

som asi debil, ale nedari sa mi dobre zalohovat db a potom ju nahodit na novy hosting, ale pise mi to tuto chybu:

kód:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'CREATE TABLE `#__banner` (
  `bid` int(11) NOT NULL,
  `cid

"chybne" sql bolo taketo:
kód:
CREATE TABLE `#__banner` (

`bid` int( 11 ) NOT NULL , `cid` int( 11 ) NOT NULL default '0', `type` varchar( 10 ) NOT NULL default 'banner', `name` varchar( 50 ) NOT NULL default '', `imptotal` int( 11 ) NOT NULL default '0', `impmade` int( 11 ) NOT NULL default '0', `clicks` int( 11 ) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar( 100 ) NOT NULL default '', `clickurl` varchar( 200 ) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL , `showBanner` tinyint( 1 ) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint( 1 ) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar( 50 ) default NULL , `custombannercode` text, PRIMARY KEY ( `bid` ) , KEY `viewbanner` ( `showBanner` )
) TYPE = MYISAM AUTO_INCREMENT =1

Účastník
Účastník

PříspěvekZaslal: 02 červen 2006 19:58    Předmět: Citovat

Zle si zálohoval db,ak chceš pošli mi na ss login starej a novej db a ja ti to spravím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
gumy_1337
Člen týmu
Člen týmu

PříspěvekZaslal: 02 červen 2006 20:31    Předmět: Re: db backup Citovat

heh .... jaka ochota .... citim nekale ucely .... a este ten nick ..

a jak si mohol zle zalohovat ??? sak phpmyadmin export all save as . .... vsak ne si lama ... Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
warezman
Účastník
Účastník

PříspěvekZaslal: 02 červen 2006 20:52    Předmět: Re: db backup Citovat

gumy_1337 napsal:

a jak si mohol zle zalohovat ??? sak phpmyadmin export all save as . .... vsak ne si lama ... Wink

Vieš chytím zoberem db najprv popozeram hesla adminov a potom zmažem db....Ako som povedal v topicku pred týmto,mňa to nezaujma,čo si kto myslí,si myslíš že keď chcem druhému helfnuť,budem ho prehovárať aby mi dal heslá,je to na ňom...

A nie že zle zálohoval,ale zle kódovanie alebo také volačo...Ak chce nech pošle heslá a ja mu to spravím...
Kubikjuice
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 05 červen 2006 16:32    Předmět: Re: db backup Citovat

gumy_1337 napsal:

ved to som spravil a lama nie som... nemohol by mi niekto povedat ake nastavenia presne?

Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 05 červen 2006 16:34    Předmět: Citovat

warezman napsal:
Zle si zálohoval db,ak chceš pošli mi na ss login starej a novej db a ja ti to spravím.

dakujem za ochotu ale nie som debil aby som daval hesla na db niekomu koho nepoznam Wink

Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 05 červen 2006 17:43    Předmět: Re: db backup Citovat

skusal som to po treti krat a podarilo sa... fakt neviem v com bol problem
Účastník
Účastník

PříspěvekZaslal: 05 červen 2006 18:36    Předmět: Citovat

Mal si si klepnut po hlave
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
Kubikjuice
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 06 červen 2006 06:01    Předmět: Re: db backup Citovat

aj som spravil Wink
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Tvorba webu Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: