| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gorge_No1 Profesionál

|
Zaslal: 06 prosinec 2004 13:04 Předmět: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
Lidičky, nevím co vy, ale mně už to tady nebaví. Jsem taky lama, mám taky někdy asi lamovské dotazy, ale v poslední době od některých uživatelů je toto fórum doslova zašpiněné s primitivními dotazy, na které je dokonce odpověď na té stránce, kde zakládají nový přízpěvek. A to nepoukazuji na to, že se tyto dotazy tady řeší stále dokola.
Každý z nás nějak začínal, nebo začíná, ale dotaz by se měl tady položit až tehdy, když jinde nenajdu odpověď, pak to obohatí všechny. Ale být líný a pokládat tyto dotazy ze stylem že se někdo najde, tak to se mi nelíbí. Nejhorší je na tom to, že se všema těmato dotazy musí každý uživatel probrat.
Nejde s tím něco udělat? A jaký máte na to názor vy? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
0908 Přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 06 prosinec 2004 21:11 Předmět: Re: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
| 0908 napsal: | ja viem tiez asi patrim medzi nich a mrzi ma to  |
Tak nějak, ale těch dotazů je zde hafo... a brohrabat se v tom je problém, když píšu dotaz, předpokládám, že se mi ozve, ten kdo to ví... ne ten, kdo to tu prohledá, to po nikom nemohu chtít...
 _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gorge_No1 Profesionál

|
Zaslal: 06 prosinec 2004 21:29 Předmět: Re: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
| problém je, že se tvým dotazem musí prohrabat VŠICHNI včetně těma, kteří odpověď neznají, nebo je to nezajímá . tobě stačí dát Hledat a můžeš si to vyhledat ve chvilce. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 06 prosinec 2004 21:46 Předmět: Re: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
Jedna věc je problém a druhá lenost. Bohužel většina opakovaných dotazů je o té lenosti. Každý má pocit, že ostatní neustále čekají aby mohli někomu pomoci. Holt nejrychleší je pomoct si sám. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
0908 Přispěvatel

|
Zaslal: 07 prosinec 2004 16:28 Předmět: Re: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
| Kozlík napsal: | | Jedna věc je problém a druhá lenost. Bohužel většina opakovaných dotazů je o té lenosti. Každý má pocit, že ostatní neustále čekají aby mohli někomu pomoci. Holt nejrychleší je pomoct si sám. |
presne tak vsetci ms elenivy _________________ http://www.waphry.tk
http://edoland.own.cz/forum/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Výhodné sázkové kanceláře, stříbrné šperky.
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, ověřená plastová okna, kvalitní zimní pneu
|
 |
gorge_No1 Profesionál

|
Zaslal: 07 prosinec 2004 17:35 Předmět: Re: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
| Kozlík napsal: | | Jedna věc je problém a druhá lenost. Bohužel většina opakovaných dotazů je o té lenosti. Každý má pocit, že ostatní neustále čekají aby mohli někomu pomoci. Holt nejrychleší je pomoct si sám. |
nejsem na foru až tak dlouho, ale připadá mi to, že ještě přijatelnou mez to překročilo v posledních dnech. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 09 prosinec 2004 13:06 Předmět: Re: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
| Možná by se to trošku vylepšilo, kdyby Azu vytvořil ještě téma "Problémy v začátcích" nebo tak něco, kde by se řešili jednoduchý problémy a tak. Jde o to esi by to lidi dodržovali a jak se se poznalo co patří tam a co jinam. Ale rozhodně bych vytvořil víc témat ať se to trošku rozdělí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gorge_No1 Profesionál

|
Zaslal: 09 prosinec 2004 13:23 Předmět: Re: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
souhlasil bych. možná ještě víc by pomohl nějaký návod, kde by se vyřešili stále opakující se problémy. lae je tady "malý" háček. kdo to napíše?  _________________ Parkoviště - fórum o motorizmu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 09 prosinec 2004 14:04 Předmět: Re: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
Obávám se, že tudy cesta nevede. Pokud tady máme v současnosti deset témat na jedno brdo, tak efekt by byl v tom, že jich tady bude dalších deset v jiné složce. A že by to nefungovalo se můžete přesvědčit třeba v tématu Mods, hacks kde je několikrát téma o aktuálních příspěvkcích a ještě vícekrát se probírá galerie atd.
Tedy pokud uživatelé neumějí používat fórum tak to admin nezachrání ani kdyby se na hlavu postavil. A pokud každej moula vytvoří "důležité" téma kvůli každý pitomině tak se prostě nedá nic dělat. Holt je to jen a jen v nás živatelích. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
charvous Člen týmu

|
Zaslal: 09 prosinec 2004 19:19 Předmět: Re: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
No s tímhle s Kozlíkem souhlasím. Dost mi pomohl, ale jeho poslední věta "jak ti můžu pomoci, když se v tom chaosu vyznáš sotva ty sám", mě tohle jen potvrdila.
Je to o lenosti a chtění přemýšlet. Kolikrát se mě někdo na ICQ zeptá na takovou kravinu, za kterou by si mě asi Kozlík vyškrtnul z ICQ adresáře . _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 22 prosinec 2004 13:51 Předmět: Re: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
Bohužel tento osud stihne postupem času všechna diskusní fóra, která mají za cíl s něčím poradit
Moje zkušensot tady s lidma je taková, že ti nad cca 24 let jsou v pohodě a vše si najdou bez problémů a pak bohužel ty mláďata, který jsou líný něoc hledat a všechno jim bez námahy musíte nacpat pod nos.
Mně už ty blázni otrvujou neustále i na ICQ s těma primitivníma dotazama jako třeba co mam vyplnit při instalaci tady a tady, .... když mně napíše na ICQ někdo novej koho nemam v seznamu tak nejdřív kouknu kolik mu je let a podle toho buď ignoruju nebo si přečtu co potřebuje. Někteří mně čas od času i zavolaj na telefon ale to josu většinou solidní lidi, kterým člověk i rád poradí.
Bohužel se s tim asi nedá dělat nic leda udělat sekci pro mlaďase a pro starší co z toho už maj rozum  _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 22 prosinec 2004 14:50 Předmět: Re: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
| Svyho casu sem mel ( a mam ) plny Black list na ICQ , pac lidi chteli poradit s attachment modem. A podotazu zda to nebude na warez a spol, sem je upozornil ze pro tohle neradim. Vetsinou to nepomohlo. Takze takovych 20-30 lidi marne posila vzkazy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gorge_No1 Profesionál

|
Zaslal: 03 září 2005 17:10 Předmět: Re: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
sakra, přibývá příspěvků, na které je na první stránce odpověď a nebo které stačí při trošku chtění najít v administraci.
Nešlo by vytvořit forum s názven Do koše (nebo něco podobného) a místo pouhého zamykání to tam přesouvat a zamknykat? Jinak to je boj s větrnými mlýny... uffffffff _________________ Parkoviště - fórum o motorizmu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 625 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 03 září 2005 20:20 Předmět: Re: Co se děje s tímto fórem? |
|
|
U mě na fóru tyto problémy máme jen minimálně, protože správci ( je jich osm) takové stupidity okamžitě mažou. A je klid!!! _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|