| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
herma Účastník

|
Zaslal: 31 leden 2007 13:24 Předmět: Chybějící podpis po změně skinu |
|
|
Ahoj,
nahrával sem ted na forum jinej skin. Jde o to, že se mi po v novém stylu umazaly všechny podpisy, a v origo subsilver skinu mi v profilu políčko k zapsání podpisu úplně zmizelo.
Přidávanej skin je Charcoal2.
Předpokládám že s novejma verzema phpBB se udály změny i v templatech, ale pokud by se týkala změna i znemožnění podpisu u jiného skinu mi přijde absurdní.
nenapadá vás někoho něco konkrétního co by mohlo to skrytí nebo smazání podpisu zapříčinit ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
herma Účastník

|
Zaslal: 31 leden 2007 14:21 Předmět: |
|
|
| Ještě upřesním, v administraci je vše OK, políčko tam je, jen je vymazané... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
herma Účastník

|
Zaslal: 01 únor 2007 10:03 Předmět: |
|
|
| hmmm...problém odstraněn přepisem templatu, lebo se mi nechtělo hledat chybu v řádcích. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|