| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Radek1
|
Zaslal: 23 duben 2007 20:16 Předmět: Chybějící aktivační kód při registraci |
|
|
Pokaždé, když nastavím jiný vzhled než základní, tak mi chybí při registraci aktivační kód. Je to dost nepříjemný, když se lidi nemohou na fóru registrovat znázornění aktivačního kódu mi chybí u všech jiných vzhledů. Ten základní vzhled se mi moc nelíbí a chtěl bych lidem poskytnout jiný. Prosím, pomohli by jste mi s tím někdo, třeba malinkou odpovědí. Děkuji moc. Radek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 24 duben 2007 08:43 Předmět: Re: Chybějící aktivační kód při registraci |
|
|
V templatách těch vzhledů ti chybí část nutná pro zobrazení ověřovacího kódu. Děje se to ve starších templatách - buď si vyhledej jejich novější verze a přeinstaluj, nebo si ze subSilveru vytáhni tu chybějící část a do ostatních TPL souborů v používaných stylech ji doplň. _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
michal.simon
|
Zaslal: 03 květen 2007 17:21 Předmět: Fi Black |
|
|
Mám úplně stejný problém s tematkem FI Black. Nefunguje mi ověřovací kod při registraci.
Novější verzi tohoto tematka sem nikde nenašel, mohl by mi prosím někdo poradit co mám skopírovat ze SubSilver a co upravit v tom tematku?
Předem děkuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 04 květen 2007 10:53 Předmět: Re: Fi Black |
|
|
| michal.simon napsal: | Mám úplně stejný problém s tematkem FI Black. Nefunguje mi ověřovací kod při registraci.
Novější verzi tohoto tematka sem nikde nenašel, mohl by mi prosím někdo poradit co mám skopírovat ze SubSilver a co upravit v tom tematku?
Předem děkuji |
hledej a pokud i tak to nejde, napiš přesně, co jsi zkoušel, ať jde vidět z tvé strany snaha.
Jak psal kolega výše, hledej jak v templatě, tak v DB (databázi) _________________
Hledám: grafika pro phpBB3 forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|