| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Herm Nováček

|
Zaslal: 28 leden 2008 18:03 Předmět: Chyba zase:) |
|
|
Vim že je to tu nejmin tisickrat, ale nejdemito skoušel jsem jsi to jednotlivě projit ale nejde..
Vše je vypsano na obrazku, kdybych tam měl chybu tak mi prosim poraďte..
http://www.hermuv-svet.ic.cz/jak_nato.bmp
chyby mi to piše klasicky:
| kód: | Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect.php]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/free/ic.cz/h/hermuv-svet/root/www/phpBB2/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/ic.cz/h/hermuv-svet/root/www/phpBB2/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/ic.cz/h/hermuv-svet/root/www/phpBB2/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database |
Předem děkuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
Kamil Pešek Častý přispěvatel

|
Zaslal: 28 leden 2008 21:10 Předmět: |
|
|
Název databáze máš taky z tý "tabulky" na ic, stejně jako heslo a uživatelské jméno...a na ic.cz to neni localhost ale mysql.ic.cz a port serveru můžeš nechat (myslím že je tam 80) _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|