| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DarthTatiana
|
Zaslal: 26 červenec 2007 18:31 Předmět: Chyba Ve vzhledu andromeda... pls help |
|
|
Chtěl bych jen napsat že Vzhled Andromeda je asi zavirovany... zkousel sem forum... vsechny sly a pri andromede mi to hodi tuto chybu
Template->make_filename(): Error - file admin/page_header.tpl does not exist
co mám dělat?
napište mi kdyžtak na email DarthTatiana@seznam.cz
nebo na ICQ 309 070 975 nebo se budu chodit dívat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 26 červenec 2007 22:00 Předmět: Re: Chyba Ve vzhledu andromeda... pls help |
|
|
najdi si slovnik a preloz, ta chyba a i reseni tam je napsany. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 622 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 27 červenec 2007 09:33 Předmět: Re: Chyba Ve vzhledu andromeda... pls help |
|
|
Stručně a krátce - chybí ti tam jeden tpl soubor Zkontroluj, zda se ti na server nahrály všechny soubory uvedené templaty, nebo když ho nenajdeš, tak ho zkopíruj ze Sub Silveru. Je to sice dřevorubecká metoda, protože ti tam nemusí správně chodit vše, ale pomáhá .... _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamil Pešek Častý přispěvatel

|
Zaslal: 15 srpen 2007 23:10 Předmět: |
|
|
Ano, andromeda, těch souborů tam chybí spousta, bez dřevorubce to nejde, vše mi v ní šlo, jen se mi nezobrazoval ověřovací kód v registračním formuláři, tak sem zvědav jak tobě  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|