logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

Chyba s attach_mod

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johny
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 70

PříspěvekZaslal: 14 prosinec 2006 15:27    Předmět: Chyba s attach_mod Citovat

Možná už to tubylo ale rozhodně jsem to nenašel ve vyhledávání po instalaci A. modu po kliknutí v administraci na jaký koliv odkaz (A.modu) se ukaže

Fatal error: Call to undefined function include_attach_lang() in /DISK2/WWW/najdes.com/phpbb/admin/admin_attachments.php on line 58

Sad

Něco mi uniklo ? proosim o pomoc ! předem dík chlapy Rolling Eyes
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
R - stick
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2004
Příspěvky: 624
Bydliště: V. Studnice, Jihlava

PříspěvekZaslal: 14 prosinec 2006 16:29    Předmět: Re: Chyba s attach_mod Citovat

Něco podobného se mi nedávno stalo - zkontroluj si všechny upravované soubory zhruba na toto:

Chybně interpretovaný pokyn z instalačního materiálu:

common.php

#
#-----[ FIND ]---------------------------------------------
# around line 219
$board_config[$row['config_name']] = $row['config_value'];
}

#
#-----[ AFTER, ADD ]--------------------------------------
# After the closing brace
include($phpbb_root_path . 'attach_mod/attachment_mod.'.$phpEx);

samozřejmě jsem klauzuli include ...... umístil nikoliv za - ale do složené závorky ....... Text instalace je dost nešikovně napsaný a možná že se ti stalo něco podobného. Chce to znovu projít.

Jo a zpět - neumím číst ....... Musíš umístit lang soubory od modu i do adresáře lang_czech - pokud nemíš CZ překlad, tak tam dej ty anglické. Nebo je také možné, že jsi tam nahrál starčí soubory - v poslední verzi některé výrazy přibyly - vyzkoušej to s tou angličtinou.

_________________
www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Johny
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 70

PříspěvekZaslal: 14 prosinec 2006 17:01    Předmět: Citovat

Tak pokud jsem přidal daný řádek do souboru common.php Tak se mi ani forum nepustilo Sad ukazala se jen bíla stranka a všechny lang bych řek že mám ve složce lang_english....

Tak ted nějak pomalu stracim naději Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
R - stick
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2004
Příspěvky: 624
Bydliště: V. Studnice, Jihlava

PříspěvekZaslal: 14 prosinec 2006 23:12    Předmět: Citovat

Johny napsal:
....... a všechny lang bych řek že mám ve složce lang_english.... Sad


- no a to bude ta chyba!!! Ty musíš mít totiž lang soubory VE VŠECH jazykových složkách, které používáš!!! - tzn i v lang_czech!! jsou to soubory lang_admin_attach, lang_main_attach a lang_faq_attach. Podstatná je totiž přítomnost těchto souborů a to ve správné verzi, naproti tomu není podstatné, jestli jsou ty soubory lokalizované, nebo ne.

Jinak lokalizované lang soubory pro attach mod najdeš na phpbb.cz v sekci download.

_________________
www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Johny
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 15.11.2005
Příspěvky: 70

PříspěvekZaslal: 15 prosinec 2006 11:07    Předmět: Citovat

ano tomu rozumim, ale já používám jen lang_english a jinou jatzykovou složku tam nemam a v té složce jsou všechny tři langy jak si řekl Sad akorat trochu nrozumim to jak říkáš ve správné verzi.... ? no stahnul jsem A.Mod a v tom byli samozřejmě i english langy!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
R - stick
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2004
Příspěvky: 624
Bydliště: V. Studnice, Jihlava

PříspěvekZaslal: 15 prosinec 2006 21:34    Předmět: Re: Chyba s attach_mod Citovat

Tak v tom případě by to mělo sedět - v staženém modu bývají vždy aktuální soubory. Já jsem myslel, že používáš i CZ - a čeština pro AM kolovala mezi uživateli ve starších verzích - některé definice v nich chyběly.

Tak v tom případě musíš jít znovu po upravovaných souborech a podívat se, jsetli jsi tam někde neudělal chybu. (mě se něco podobného stalo taky - a to jsem si myslel, že jsem nainstaloval všechno korektně. - Nenainstaloval ..... Laughing Laughing )

_________________
www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Damianus
Účastník
Účastník


Založen: 7.9.2007
Příspěvky: 37

PříspěvekZaslal: 11 říjen 2007 16:25    Předmět: Re: Chyba s attach_mod Citovat

R - stick napsal:
Něco podobného se mi nedávno stalo - zkontroluj si všechny upravované soubory zhruba na toto:

Chybně interpretovaný pokyn z instalačního materiálu:

common.php

#
#-----[ FIND ]---------------------------------------------
# around line 219
$board_config[$row['config_name']] = $row['config_value'];
}

#
#-----[ AFTER, ADD ]--------------------------------------
# After the closing brace
include($phpbb_root_path . 'attach_mod/attachment_mod.'.$phpEx);

samozřejmě jsem klauzuli include ...... umístil nikoliv za - ale do složené závorky ....... Text instalace je dost nešikovně napsaný a možná že se ti stalo něco podobného. Chce to znovu projít.

Jo a zpět - neumím číst ....... Musíš umístit lang soubory od modu i do adresáře lang_czech - pokud nemíš CZ překlad, tak tam dej ty anglické. Nebo je také možné, že jsi tam nahrál starčí soubory - v poslední verzi některé výrazy přibyly - vyzkoušej to s tou angličtinou.



DEKUJU TVUJ KOD FUNGUJE Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Damianus
Účastník
Účastník


Založen: 7.9.2007
Příspěvky: 37

PříspěvekZaslal: 11 říjen 2007 16:39    Předmět: Citovat

Ale ted mam problem jiny nechce se mi zobrazit přílohový ovládací panel
Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa