| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
peter_r Přispěvatel

|
Zaslal: 17 duben 2006 09:48 Předmět: chcem rozbehnúť phpbb fórum na mojom PC cez localhost |
|
|
| chcel by som si rozbehnúť fórum najskôr doma na localhost, localhost mi funguje, len zatiaľ neviem vytvárať databázy. pomôže mi niekto? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
moldow Častý přispěvatel

|
Zaslal: 17 duben 2006 11:39 Předmět: |
|
|
a kde je problem? stiahni si easyphp, alebo php home edition, nainstaluj a mas na pc vytvoreny localhost s php a mysql. uz len nainstaluj forum a je to. _________________ QUIDQUID ERIT, SUPERANDA OMNIS FORTUNA FERENDO EST
(VERGILIUS) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peter_r Přispěvatel

|
Zaslal: 17 duben 2006 15:29 Předmět: |
|
|
| však ja to všetko mám, len neviem ako mám vytvárať databázy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peter_r Přispěvatel

|
Zaslal: 17 duben 2006 15:36 Předmět: |
|
|
| keď spustím inštaláciu phpbb, musím tam zadať Názov vašej databázy, užívateľské meno a heslo a to neviem kde mám nastaviť .... no proste nemám s vytváraním databáz žiadne skúsenosti, mám nainštalovaný PHPMYADMIN 2,8,0 a MYSQL 5,0,18.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peter_r Přispěvatel

|
Zaslal: 17 duben 2006 15:42 Předmět: Re: chcem rozbehnúť phpbb fórum na mojom PC cez localhost |
|
|
| JanoF napsal: | najdi si adresar mysql v danej aplikacii ktoru mas a dalej data a tam staci vytvorit adresar
Cize /dana aplikacia/mysql/data/meno databazy a mas to, nic zlozite |
no a kde potom vytvorím užívaťeľa a heslo????????????? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 17 duben 2006 16:08 Předmět: Re: chcem rozbehnúť phpbb fórum na mojom PC cez localhost |
|
|
| peter_r napsal: | | JanoF napsal: | najdi si adresar mysql v danej aplikacii ktoru mas a dalej data a tam staci vytvorit adresar
Cize /dana aplikacia/mysql/data/meno databazy a mas to, nic zlozite |
no a kde potom vytvorím užívaťeľa a heslo????????????? | to mas vsade rovnake, obvikle root a bez hesla, ked chces robit taketo veci tak to sa nauc zaobchadzat s sqlkou ako takou _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peter_r Přispěvatel

|
Zaslal: 17 duben 2006 19:03 Předmět: |
|
|
tak troška som v tom poplával ale nejde mi to, keď spustím inštalačku phpBB2, všetko vyplním a vyhodí mi toto:
| kód: | Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\phpBB2\db\mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\phpBB2\db\mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\phpBB2\db\mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peter_r Přispěvatel

|
Zaslal: 17 duben 2006 19:58 Předmět: |
|
|
| a kde by som zistil tie nastavenia, lebo mám pocit, že som v apache nastavoval meno a heslo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 18 duben 2006 00:58 Předmět: |
|
|
| peter_r napsal: | | a kde by som zistil tie nastavenia, lebo mám pocit, že som v apache nastavoval meno a heslo | to musis nastavovat mysql, stym apache nema nic, ono local+win=nanic, ak chces take nieco tak potom odporucam sa skor vrhnut do linuxu tam sa mi to zdalo lepsie, ale je to vec nazoru na danu vec, ono ked to mas na locale tak ti uplne postacuje nastavit fw a nemusis nic nastavovat v mysql _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JaMaL Nováček

|
Zaslal: 13 červenec 2006 21:36 Předmět: |
|
|
| no ja lama som si to rozbehol v poho cez xampp. tam je to jednoduche zapnes cez configuration panel apache a mysql, do vyhladavaca das http://localhost a tam mas aj takehho sprievodcu no potom ako si nastavis tak nakopirujes subory do tej slozky a spustis zase localhost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Roman Člen týmu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|