logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Tvorba www stránek - Linhart.name - tvorba www stránek, Mobilní telefony - mobilky za výhodné ceny
Luxusní spodní prádlo. Výhodné hotely v Praze. Telefony nokia.
Pořiďte si do svého vozu kvalitní auto hifi. Užijte si cestování autem díky auto hifi. webhosting i hosting
Nábytek - komfortní nábytek, židle a postele

chcem rozbehnúť phpbb fórum na mojom PC cez localhost

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Tvorba webu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
peter_r
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 17 duben 2006 09:48    Předmět: chcem rozbehnúť phpbb fórum na mojom PC cez localhost Citovat

chcel by som si rozbehnúť fórum najskôr doma na localhost, localhost mi funguje, len zatiaľ neviem vytvárať databázy. pomôže mi niekto?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
moldow
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

PříspěvekZaslal: 17 duben 2006 11:39    Předmět: Citovat

a kde je problem? stiahni si easyphp, alebo php home edition, nainstaluj a mas na pc vytvoreny localhost s php a mysql. uz len nainstaluj forum a je to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
JanoF
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 17 duben 2006 11:43    Předmět: Re: chcem rozbehnúť phpbb fórum na mojom PC cez localhost Citovat

alebo xampp je asi najlepsi z tychto 3 menovanych

http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
peter_r
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 17 duben 2006 15:29    Předmět: Citovat

však ja to všetko mám, len neviem ako mám vytvárať databázy
peter_r
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 17 duben 2006 15:36    Předmět: Citovat

keď spustím inštaláciu phpbb, musím tam zadať Názov vašej databázy, užívateľské meno a heslo a to neviem kde mám nastaviť .... no proste nemám s vytváraním databáz žiadne skúsenosti, mám nainštalovaný PHPMYADMIN 2,8,0 a MYSQL 5,0,18....
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky, spolehlivé dřevostavby, útulné domy, výhodné sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
JanoF
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 17 duben 2006 15:37    Předmět: Re: chcem rozbehnúť phpbb fórum na mojom PC cez localhost Citovat

najdi si adresar mysql v danej aplikacii ktoru mas a dalej data a tam staci vytvorit adresar

Cize /dana aplikacia/mysql/data/meno databazy a mas to, nic zlozite

peter_r
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 17 duben 2006 15:42    Předmět: Re: chcem rozbehnúť phpbb fórum na mojom PC cez localhost Citovat

JanoF napsal:
najdi si adresar mysql v danej aplikacii ktoru mas a dalej data a tam staci vytvorit adresar

no a kde potom vytvorím užívaťeľa a heslo?????????????
JanoF
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 17 duben 2006 16:08    Předmět: Re: chcem rozbehnúť phpbb fórum na mojom PC cez localhost Citovat

peter_r napsal:
JanoF napsal:

no a kde potom vytvorím užívaťeľa a heslo?????????????
to mas vsade rovnake, obvikle root a bez hesla, ked chces robit taketo veci tak to sa nauc zaobchadzat s sqlkou ako takou

peter_r
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 17 duben 2006 19:03    Předmět: Citovat

tak troška som v tom poplával ale nejde mi to, keď spustím inštalačku phpBB2, všetko vyplním a vyhodí mi toto:

kód:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\phpBB2\db\mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\phpBB2\db\mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\phpBB2\db\mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
JanoF
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 17 duben 2006 19:21    Předmět: Re: chcem rozbehnúť phpbb fórum na mojom PC cez localhost Citovat

adresa je 127.0.0.1 alebo localhost, popripade ak mas nastaveny apache podla seba tak potom tam musis dat tie nastavenia Wink

peter_r
Přispěvatel
Přispěvatel

PříspěvekZaslal: 17 duben 2006 19:58    Předmět: Citovat

a kde by som zistil tie nastavenia, lebo mám pocit, že som v apache nastavoval meno a heslo
JanoF
Profesionál
Profesionál

PříspěvekZaslal: 18 duben 2006 00:58    Předmět: Citovat

peter_r napsal:
a kde by som zistil tie nastavenia, lebo mám pocit, že som v apache nastavoval meno a heslo
to musis nastavovat mysql, stym apache nema nic, ono local+win=nanic, ak chces take nieco tak potom odporucam sa skor vrhnut do linuxu tam sa mi to zdalo lepsie, ale je to vec nazoru na danu vec, ono ked to mas na locale tak ti uplne postacuje nastavit fw a nemusis nic nastavovat v mysql

JaMaL
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 13 červenec 2006 21:36    Předmět: Citovat

no ja lama som si to rozbehol v poho cez xampp. tam je to jednoduche zapnes cez configuration panel apache a mysql, do vyhladavaca das http://localhost a tam mas aj takehho sprievodcu no potom ako si nastavis tak nakopirujes subory do tej slozky a spustis zase localhost.
Roman
Člen týmu
Člen týmu

PříspěvekZaslal: 13 červenec 2006 22:20    Předmět: Re: chcem rozbehnúť phpbb fórum na mojom PC cez localhost Citovat

docela dobrý návod máš tady
http://www.jakpsatweb.cz/php/easyphp.html
taky jsem nevěděl a to mi pomohlo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Tvorba webu Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: