| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 25 červenec 2006 18:26 Předmět: |
|
|
| Zajímavý. S něčím podobným sem se ještě nesetkal. Podle toho čínskýho textu to vypadá, že to někdo haknul. Je to úplně nová instalace nebo to už fungovalo? Zkoušel jsi to přepnout na angličtinu? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomascz Člen týmu

|
Zaslal: 26 červenec 2006 17:30 Předmět: |
|
|
Je to úplně nová instalace. Tohle se mi ukázalo, když jsem to dokončil.
Dobrý byl tip s tím jazykem: Na angličtině to fungovalo, ale zjistil jsem, že to není angličtina ale nějaký paskvil... Každopádně, proč to neběží na češtině??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomascz Člen týmu

|
Zaslal: 26 červenec 2006 18:38 Předmět: |
|
|
Tak nakonec fakt byla chyba někde v tom jazyku...
Chvilku jsem si s tím hrál, ladil kódování a tak a nakonec se to rozběhlo! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 26 červenec 2006 18:38 Předmět: |
|
|
| Nevim, cim to muze byt. Dival jsem se na ten odkaz a zda se, ze ten preklad je trosku jinej nez jsem delal ja (mozna starsi?). Zkus si stahnout posledni preklad, co tady najdes a uploudnout ho. A mozna by pomohlo zkusit znovu nahrat vsechny soubory na server, coz's, verim, uz zkousel. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
charvous Člen týmu

|
Zaslal: 06 srpen 2006 12:22 Předmět: Re: cestina pro sudoku mod (aktualizace 1.0.7 + SP) |
|
|
Nemáte někdo instalačku 1.6 sudoku? Případně pohromadě úpravy až k poslední verzi i s čestinou?!
Díky moc. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 06 srpen 2006 18:26 Předmět: |
|
|
| Zkus se podivat i na predchozi prispevky. Je tam odkaz. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
charvous Člen týmu

|
Zaslal: 09 srpen 2006 05:09 Předmět: Re: cestina pro sudoku mod (aktualizace 1.0.7 + SP) |
|
|
Spousta uživatelů si stežuje, že ve verzi 1.0.7 jsou čísla moc malá. Vím, že se přecházelo z obrázku čísel na font, ale dá se nějak zvětšit?! _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 09 srpen 2006 07:27 Předmět: |
|
|
V pristi verzi by to melo byt opraveno (snad bude mozno zvolit mezi obrazky a pismem).
A zkus se podivat i na predchozi prispevky, kde se o zmene pisma psalo (bylo to tusim o barve, ale velikost se bude dat zmenit urcite taky). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 27 srpen 2006 11:18 Předmět: Game Pack Maker |
|
|
Na fóru Thundersoft se objevil program na tvorbu GamePacků pro Sudoku, který by měl vygenerovat celý GamePack (php soubor).
Odkaz na stažení najdete tady nebo, protože je to na Rapidsharu, i jako přílohu zde.
K programu budete potřebovat NET Framework 1.1 a Sudoku Generator/Solver, který jsem našel dokonce v češtině tady.
Sám jsem programy ještě nezkoušel, ale mělo by to pracovat. Pokud někdo vytvoří nějaké GamePacky, tak se o ně můžete podělit na mém fóru nebo můžete napsat na Thundersoft fórum. A předpokládám, že ani tady nikomu vadit nebude, pokud nějaký nový pack pošlete.
Asi by to chtělo vymyslet nějaké číslování, aby nedocházelo k problémům (pokud se do toho vůbec někdo pustí). Třeba iniciály + číslo packu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vojtah22 Přispěvatel

|
Zaslal: 28 srpen 2006 16:21 Předmět: Re: cestina pro sudoku mod (aktualizace 1.0.7 + SP) |
|
|
ten odkaz na ten mod nefunguje  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 28 srpen 2006 17:14 Předmět: |
|
|
Pravdepodobne myslis odkaz v prvnim prispevku. Pokud by sis ho precetl cely tak tam najdes i odkaz na novejsi verzi modu. A ten by mel fungovat.
ÚPRAVA - V prvním příspěvku jsem odstranil původní odkaz na mod, kterej byl nefunkční. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomascz Člen týmu

|
Zaslal: 11 listopad 2006 09:13 Předmět: |
|
|
| Ahoj! Mohl bych se zeptat, jak to v současné době vypadá s novými game packy? Dají se ještě někde zdarma stáhnout nové? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
charvous Člen týmu

|
Zaslal: 18 listopad 2006 16:49 Předmět: Re: cestina pro sudoku mod (aktualizace 1.0.7 + SP) |
|
|
| charvous napsal: | | Spousta uživatelů si stežuje, že ve verzi 1.0.7 jsou čísla moc malá. Vím, že se přecházelo z obrázku čísel na font, ale dá se nějak zvětšit?! |
Lidi mi pořád nadávají, ale asi se to ještě s tou velikostí nevyřešilo, co? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 24 leden 2007 14:10 Předmět: |
|
|
Vim, ze je to dlouho, co byl dotaz na zvetseni cisel poslanej, ale stejne. Melo by to jit spravit tak, ze se zvetsi "font size", ale nezkousel jsem to
| leschek napsal: | Pokud nekdo pouziva tmave styly, tak mu pravdepodobne nepujdou zobrazit cisla na tmavem pozadi. Autor ale napsal, ze v dalsi verzi nebo SP to napravi. Zatim si muzete nastavit barvy tak, ze otevrete includes/functions_sudoku.php a najdete nasledujici:
Cisla vlozena uzivatelem | kód: | | $tile_object='<p align="center"><a href="' . $tile_url . '" onClick="' . $on_click . '; return false;" style="text-decoration: none"><font size="5" color="black">' . $tile[$tile_key] . '</font></a></p>'; |
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Startovaci cisla | kód: | | $tile_object='<p align="center"><b><font size="5">' . $tile[$tile_key] . '</font></b></p>'; | tady muzete vlozit za tohle
| kód: | | color="#nejaky_kod_barvy" |
////////////////////////////////////////////////////////////////////////
a koupena cisla | kód: | | $tile_object='<p align="center"><b><font size="5" color="orange">' . $tile[$tile_key] . '</font></b></p>'; |
vice naleznete tady |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
charvous Člen týmu

|
Zaslal: 24 leden 2007 16:41 Předmět: |
|
|
Tak to zvetsit nejde . _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 24 leden 2007 17:00 Předmět: |
|
|
Ale jde. Zkousel jsem dat misto petky sestku ve startovacich cislech a tohle je vysledek.
jenom si jeste musis zmenit velikost okynek v templates/tvuj_styl/sudoku.tpl at to nemas rozhazeny jako je to na obrazku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Glaster Přispěvatel

|
Zaslal: 13 únor 2007 14:42 Předmět: |
|
|
plz nemůžu najít ve svém phpBB 2.0.22 soubor
| kód: | | includes/class_stats_online.php |
je nutný pro instalaci, plz kde ho najdu??
mám forum upgradováno z 2.0.11 na 2.0.22 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
christian0012 Člen týmu

|
Zaslal: 15 únor 2007 01:37 Předmět: Re: cestina pro sudoku mod (aktualizace 1.0.7 + SP) |
|
|
No ja mel s barvami taky potize a hlavne v subBlack to moc neslo poladit aniz bych vymyslel nejakou extremni barvu tak jsem radsi bleskem "premaloval" cisla na bila  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|