| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 19 říjen 2003 16:45 Předmět: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
tak sem začal dělat češtinu pro phpBB 2.2, tak kdo má zájem pomoct, můžete se přidat _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nargul Častý přispěvatel

|
Zaslal: 19 říjen 2003 21:03 Předmět: Re: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
| Není zatím moc brzy? Stejně to budou aspoň ještě tak 4-6 měsíců (nebo i víc) než bude aspoň beta. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 10 listopad 2003 18:16 Předmět: Re: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
nainstaloval jsem si phpBB i s cestinou a preklad je dobry
jen jsem nasel nekolik chybicek, ktere me vytocily na nekolika mistech jsem nasel "by jste" a "by jsme", coz je samozrejme spatne a spravne ma byt "byste" a "bychom" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Nargul Častý přispěvatel

|
Zaslal: 10 listopad 2003 20:25 Předmět: Re: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
| Anonymous napsal: | nainstaloval jsem si phpBB i s cestinou a preklad je dobry
jen jsem nasel nekolik chybicek, ktere me vytocily na nekolika mistech jsem nasel "by jste" a "by jsme", coz je samozrejme spatne a spravne ma byt "byste" a "bychom" |
malá rada: stačí jenom udělat pár změn v několika souborech. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 23 prosinec 2003 16:26 Předmět: Re: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
| Nargul napsal: | | Anonymous napsal: | nainstaloval jsem si phpBB i s cestinou a preklad je dobry
malá rada: stačí jenom udělat pár změn v několika souborech. |
to já vím, ale jen jsem na tu chybu chtěl upozornit |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 03 červen 2004 17:55 Předmět: Re: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
Mno phpBB2.2 sem nikde nenasel,ale mam nainstalovany phpBB 2.1.2 . Do toho bych se pustil. Stoji to za to. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sovicka2001 Nováček

|
Zaslal: 03 červen 2004 20:38 Předmět: Re: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
Já do toho taky klidně půjdu, stačí mi do SZtek poslat co a jak a kde to stáhnu
-zatím jsem přeložil pár her + pokusil jsem se o mirandu, ale dělat to sám, to je vražda ...  _________________ Proč není k dispozici funkce X ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanHavlicek Přispěvatel

|
Zaslal: 04 červen 2004 22:09 Předmět: Re: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
Kdybys udělal češtinu, bylo by to SUPER. Jen ať top dlouho netrvá _________________ www.vypalovani.net/forum - fórum o vypalování CD a DVD |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 05 červen 2004 07:25 Předmět: Re: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
Trvat to bude , pac to budou prekladat jenom 2 lide. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanHavlicek Přispěvatel

|
Zaslal: 25 červen 2004 19:35 Předmět: Re: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
Tak co ? Azu: na kolik % to tak odhaduješ ? _________________ www.vypalovani.net/forum - fórum o vypalování CD a DVD |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 30 červen 2004 21:23 Předmět: Re: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
Mno nevim jak kdo ale uz mam doma 4 verze phpBB 2.1.2 a u zadny mi nejde zalozit nova sekce. V administraci se mi zobrazi, na indexu ne . _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nargul Častý přispěvatel

|
Zaslal: 30 červen 2004 23:36 Předmět: Re: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
těch verzí je denně 24. Každou hodinu jedna. A jak se praví v Area51 - žádný support Můžeš si to vymyslet sám, ale nikdo ti neporadí.
Vždyť to ještě není ani Beta. Já bych spíš počkal tak do září/října. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanHavlicek Přispěvatel

|
Zaslal: 01 červenec 2004 06:47 Předmět: Re: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
| PvvS napsal: | | Mno nevim jak kdo ale uz mam doma 4 verze phpBB 2.1.2 a u zadny mi nejde zalozit nova sekce. V administraci se mi zobrazi, na indexu ne . |
Mám úplně stejný problém. Taky mi tam nejde vytvořit žádná sekce _________________ www.vypalovani.net/forum - fórum o vypalování CD a DVD |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 01 červenec 2004 14:16 Předmět: Re: čeština pro phpBB 2.2 |
|
|
Jojo mam aktualni verzi. Snad se to podda  _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|