| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 23 září 2007 23:20 Předmět: Čeština pro NOVÝ Sudoku Mod 2.5.0 |
|
|
Sudoku MOD 2.5.0
Vypadá to, že Sudoku Mod začal vyvíjet nový autor (el_teniente), který se vrátil k verzi 1.0.6 a přidal do ní hafol věcí jako administraci, pomocníka, který usnadňuje řešení, různé varianty Sudoka jako je Bugkoku (místo čísel brouci) atd. Ale nejvíc se mi líbí nový módy Samuraj a Ninja, který ..no musí se to vidět. To je důvod, proč jsem vytvořil nový téma. Mám pocit, že by se to pletlo, pokud bych pokračoval v tom starým.
Mód můžete stáhnout tady.
Češtinu najdete tady.
Napište mi, prosím, pokud najdete nějaký chyby.
Instalaci pro CH 2.1.6e najdete tady.
Přidávám pár skrýnšotů:
Administrace:
Tvorba nových her v administraci:
Nové funkce v Sudoku:
Sudoku Samuraj:
Sudoku Ninja:
 _________________ Angrezphoto - fotograficko-cestovatelské fórum
Naposledy upravil leschek dne 31 leden 2012 13:42, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
charvous Člen týmu

|
Zaslal: 27 únor 2008 09:44 Předmět: |
|
|
Ahoj, tak jsem to nahodil. Má to nějaké balíčky další? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 28 únor 2008 00:11 Předmět: |
|
|
| mely by byt na strance, kde se stahuje mod. Bohuzel mam ale mizerny pripojeni a tak to nemuzu hledat. A dalsi balicky by mely jit udelat i v administraci. Pokud se ti s tim chce delat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|