| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mikyner Účastník

|
Zaslal: 08 duben 2006 10:47 Předmět: Čeština PHP-Fusion |
|
|
Nemáte někdo, nebo nebyl by někdo ochotný udělat češtinu na tento skvělý redakční systém.
Pro zájemce o tvorbu češtiny jsem přiložil i originální anglickou lokalizace, kterou bych chtěl kompletně přeložit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mikyner Účastník

|
Zaslal: 08 duben 2006 11:55 Předmět: |
|
|
Mno s phpBB to asi moc společnýho némá ale vetšina z vás se tu vyzná v takovejhle kodech a taky vetsina z vas si uz udelala vlastni cestinu do phpBB, tak me napadlo hledat pomoc prave tady. Bohuzel uvedený odkaz je celkem knicemu, protože je tam jediný kontakt a ten češtinu neposkytuje.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 08 duben 2006 12:15 Předmět: |
|
|
| klikl jsem na odkaz tam uvedenej a otevrelo se mi forum, ktery se zdalo v cestine (je pravda, ze jsem to moc neprochazel). Zkus kontaktovat admina, treba ti cestinu poskytne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mikyner Účastník

|
Zaslal: 08 duben 2006 12:17 Předmět: |
|
|
| Ale me nejde o cestinu na nejaky forum, ale do redakcniho systemu PHP-Fusion |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 08 duben 2006 12:35 Předmět: |
|
|
| to jeho forum bezi na php fusion a je cesky, takze by mel mit cestinu, ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mikyner Účastník

|
Zaslal: 08 duben 2006 12:40 Předmět: |
|
|
| PHP-Fusion, je treba na tomhle webu http://hl2.ic.cz/ ale jeho webmaster cestinu poskytnout nechce. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mikyner Účastník

|
Zaslal: 16 duben 2006 16:12 Předmět: |
|
|
| Váežně jí nikdo nemáte? Docela nutně jí potřebuju. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Ivan Nováček

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|