| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
StandaF Přispěvatel

|
Zaslal: 01 září 2006 12:04 Předmět: |
|
|
Tak jsem prisel kde to je - stacilo promazat cache  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Roman Člen týmu

|
Zaslal: 01 září 2006 15:34 Předmět: Re: Čeština + nová instalace CH modu 2.1.6. |
|
|
No vidíš já jsem nepochopil o co ti jde nebot mmě se to ukozovalo normálně
k tomu tvému index já jsem to udělal podle starého návodu pro im portál jenom jsem přepsal portal.php->portal.index a index.php->portal.php a funguje |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
StandaF Přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ICQ 4RUM Přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tmk20 Přispěvatel

|
Zaslal: 19 září 2006 23:05 Předmět: |
|
|
nainstaloval som si chmod na uz rozbehnute forum podla navodu. vsetko vyzera na prvy pohlad ok, ale v administracii ked dam "Konfigurace+" tak sa mi nezobrazi nic (teda len prazdne okno). ostatne polozky idu normalne. neviete kde by mohol byt problem?
druhy problem je "Nastavenia" alebo profil akehokolvek uzivatela. vzdy vypisuje len "Neautorizovaný" a podtym "Kliknite sem pre návrat na obsah". ako tento probelm odstranim. nikde som nenasiel ani administraciu uzivatelov v chmod-e  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
libis Účastník

|
Zaslal: 24 září 2006 17:56 Předmět: Re: Čeština + nová instalace CH modu 2.1.6. |
|
|
je to dobry mod, ale bohuzel jsem neprisel na to jak ho nainstalovat na už bezici foru, kde mam jiny styly a mody..tudiz jedine na cisto. jde to nainstalovat už na bezici forum? _________________ Revolution is comming! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
StandaF Přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tmk20 Přispěvatel

|
Zaslal: 26 prosinec 2006 12:04 Předmět: |
|
|
| neviete niekto ci sa uz pripravuje verzia pre phpbb 2.0.22??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 24 leden 2007 09:57 Předmět: |
|
|
| Mod bezi na 2.0.22. Upravil jsem prvni prispevek, aby byl pro aktualní verzi (CH 2.1.6 na phpBB 2.0.22). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomascz Člen týmu

|
Zaslal: 07 květen 2007 09:39 Předmět: |
|
|
Ahoj, chtěl bych si zkusit nainstalovat CH mod, ale všude slyším, že tento mod nedovoluje některé jiné mody? Jak je to s ním?
Které mody třeba na něm nejdou nainstalovat? Jak je poznám? (Kromě toho, že je nainstaluju a ony nepojedou...) Díky.
EDIT: Abych byl konkrétní - bude se mi tlouct s Kalendářem, Prune Posts anebo s DB Maintenance? (Kalendář je potřeba na akce, Prune Posts na udržení počtu příspěvků uživatelů a DB Maintenance především na optimalizaci.) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 13 květen 2007 00:29 Předmět: |
|
|
Omlouvam se za spozdeni - spatny pripojeni na net.
Kalendar je mod delanej primo na Ch. Nevim jestli je to kalendar, kterej pouzivas ty. Na kolendar se muzes podivat na mem foru.
Trosku jsem z modovani vypadnul a tak nejsem schopen rict, jestli ty dalsi mody nebo nejaky podobny jsou k dispozici. Nejlip to zjistis tady: http://ptifo.clanmckeen.com/index.php?f=34 (Stable contribution) - vsiml jsem si, ze je tam "Guests Posting Limits", coz je snad jako prune posts, ale nezkousel jsem to.
Z normalniho phpBB se na CH mod prechazi docela snadno, ale zpatky to jde trochu hur, (ale kdo by se vracel, ze?).
Jo a zda se, ze se casem z CH modu stane samostatnej projekt, kterej se nebude instalovat na phpBB fora, ale bude fungovat sam o sobe, i kdyz autor psal, ze bude vydavat dve verze samostatnou i jako mod na phpBB.
Doufam, ze to trosku pomohlo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 02 červen 2007 18:18 Předmět: |
|
|
Objevila se nová verze CH modu - 2.1.6e. Instalace zůstává stejná a v češtině se změnilo jen pár vět. Novou češtinu najdete tady.
Mod se da stahnout tady: http://ptifo.clanmckeen.com/download.php?pack=2
P.S. V prvním příspěvku jsem upravil odkazy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
charvous Člen týmu

|
Zaslal: 21 červenec 2007 13:46 Předmět: |
|
|
| leschek napsal: | Objevila se nová verze CH modu - 2.1.6e. Instalace zůstává stejná a v češtině se změnilo jen pár vět. Novou češtinu najdete tady.
Mod se da stahnout tady: http://ptifo.clanmckeen.com/download.php?pack=2
P.S. V prvním příspěvku jsem upravil odkazy. |
Když dám instalaci, tak to po mně chce nějaký jméno a heslo?!  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 21 červenec 2007 19:07 Předmět: |
|
|
| Už jsem to dlouho nepreinstalovaval, ale pokud se pamatuju tak je to tvoje prihlaseni do fora, stejne jako kdyz jdes do administrace. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 12 srpen 2007 16:25 Předmět: |
|
|
| Pokud má někdo nainstalovanej novej mod CH 2.1.6e tak tady najdete jak na něho nainstalovat IM Portál. Je tam pár změn oproti instalaci na CH 2.1.6d. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 20 říjen 2007 21:35 Předmět: |
|
|
Ptirhiik udělal novou verzi CH modu (2.1.6 g), ve které se rozvíjí už dříve představenej novej systém pluginů a je upravená instalace. Čeština je aktualizovaná a můžete ji najít tady.
Odkazy v prvním příspěvku by měly být taky aktualizovaný. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|