logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

Čeština + nová instalace CH modu 2.1.6g na phpBB 2.0.22
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Český a slovenský překlad
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
StandaF
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 27.4.2006
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2006 09:44    Předmět: Re: Čeština + nová instalace CH modu 2.1.6. Citovat

leschek napsal:
pokud si chcete nainstalovat CH mod (Categories Hierarchy) na vase forum a nerozumite tomu co je napsano v souboru readme.txt tak tady je jeho preklad:[code]Začátek...
------------
o pokud není nainstalováno, tak nainstalujte čisté phpBB 2.0.21 a ujistěte se, že je plně funkční

presunte.

Existuje postup na Forum, ktere je jiz zavedene? - abych nemusel nainstalovat ciste.... Diky!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
leschek
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.1.2006
Příspěvky: 365

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2006 10:32    Předmět: Citovat

Tady je ciste phpBB mysleno jako phpBB bez CH modu. Pokud nemas jeho posledni verzi (2.0.21) tak si precti konec toho "dokumentu", co je v prvnim prispevku.
citace:
------------------------------------------------------------------------------------
Používáte nějakou dřívější verzi phpBB a chcete používat tento mod
------------------------------------------------------------------------------------
Pokud používáte dřívější verzi phpBB a chcete používat tento mod bez aktualizování celého phpBB, udělejte tohle:

o ujistěte se v ACP/konfigurace, že cesta ke skriptům, jméno domény a nastavení cookies jsou správné
o smažte všechny *.php soubory ve vašem cache/ adresáři
o uploadněte soubor install/update_to_latest.php ,který najdete v phpBB 2.0.21
o otevřete ho ve Vašem prohlížeči (http://www.vas_web/vase_forum/install/update_to_latest.php), samotný soubor najdete třeba tady: http://prdownloads.sourceforge.net/phpbb/phpBB-2.0.21-codechanges.zip?use_mirror=belnet
o smažte adresář install/
o pokračujte nahoře tohoto návodu od "Uploading..." (phpBB 2.0.21 je nyní nainstalováno a funkční)


A hlavně - ZÁLOHUJ!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
StandaF
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 27.4.2006
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2006 10:44    Předmět: Citovat

[quote="leschek"]Tady je ciste phpBB mysleno jako phpBB bez CH modu. Pokud nemas jeho posledni verzi (2.0.21) tak si precti konec toho "dokumentu", co je v prvnim prispevku.
citace:
-----------------------------------------------------------------------------
o ujistěte se v ACP/konfigurace, že cesta ke skriptům, jméno domény a nastavení cookies jsou správné tomu absolutne nechapu... - kde to nastavit? jak?


Bude ta 2.0.21 v cestine? - v download neni cestina pro 2.0.21 - tak abych to nenainstaloval a vzapeti nezjistil, ze to je anglicky....
Po instalaci mi zustane vse z predchozi verze fora? (prispevky, nastaveni, skupiny...)
V Quote jsem jeste cervene napsal, cemu nerozumim....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
leschek
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.1.2006
Příspěvky: 365

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2006 10:55    Předmět: Citovat

Nastavuje se to v Administraci fora a navod je opet v tom prvnim dokumentu:
kód:
--------------------
Nastavení cookies
--------------------
cookies musí být správně nastaveny.
Pokud je Vaše fórum umístěno na : http://www.muj_web.com/moje_forum/
tak bude - Jméno domény (Domain name) : www.muj_web.com
           Cesta ke skriptům (script path) : /moje_forum/

           Doména cookies (Cookies domain) : .muj_web.com   (i s tečkou vpředu)
           Jméno cookies (Cookies name) : forum  (cokoliv, kromě původního)
           Cesta ke cookies (Cookies path) : /
           Bezpečné cookies (Cookies secure) : zakázané  (disabled)


Pokud se podivas pod tento dokument tak najdes odkaz na cestinu na nejnovejsi verzi modu.

V CH Modu jsou nektery veci trochu jinak nez v normalnim phpBB, ale melo by ti zustat vsechno tak jak je.

Prijdes o vsechny nainstalovane mody, a ne vsechny jsou uz funkcni pro posledni verzi CH Modu. A nektery mozna nikdy nebudou.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
StandaF
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 27.4.2006
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2006 13:50    Předmět: Problem Citovat

vse jsem udelal dle navodu (forum jsem upgradoval na 2.0.21):
Prekopiroval jsem to, spustil instal, vyplnil login, tabulku potom, a vybehlo par chyb... Dal jsem pokracovat a wz mi vypsal :
Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen !! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.
Nebyl by nekdo ochotny (a hlavne aby tomu rozumel) a vyzkousel to na webzdarma dat a rict, zda mu to dela take? - moc by to pomohlo... diky!!
Nevite nekdo jak na to?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
StandaF
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 27.4.2006
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: 10 srpen 2006 15:43    Předmět: Citovat

Taky po nezdarile instalaci, jsem prekopiroval vsechny soubory, ktere jsem zalohoval, stare forum se rozebehlo vpoho, jen pribylo strasne moc uzivatelu:
Ask Jeeves 10.8.2006 0
25 Gigablast 10.8.2006 0
26 GoogleBot 10.8.2006 0
27 MSNBot 10.8.2006 0
28 Yahoo! Slurp 10.8.2006 0
29 Ask Jeeves 10.8.2006 0
30 Gigablast 10.8.2006 0
31 GoogleBot 10.8.2006 0
32 MSNBot 10.8.2006 0
33 Yahoo! Slurp 10.8.2006 0
34 Ask Jeeves 10.8.2006 0
35 Gigablast 10.8.2006 0
36 GoogleBot 10.8.2006 0
37 MSNBot 10.8.2006 0
38 Yahoo! Slurp


Nevite proc? Diky!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
leschek
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.1.2006
Příspěvky: 365

PříspěvekZaslal: 11 srpen 2006 13:01    Předmět: Citovat

Tak mi to na tom webzdarma dela taky. zkousel jsem vlozit do ruznych adresaru index.html, ale nepomaha to.

Diky bohu za placenej hosting.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
StandaF
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 27.4.2006
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: 11 srpen 2006 13:23    Předmět: Citovat

leschek napsal:
Tak mi to na tom webzdarma dela taky. zkousel jsem vlozit do ruznych adresaru index.html, ale nepomaha to.

Diky bohu za placenej hosting.

Aspon nejsem sam, nevis (nevite) pls o nejakych jinych free hostingcich na kterych by to mohlo jit? (bohuzel nemam penize na porizeni placeneho, jinak bych ho jiz davno mel...) Diky!!!

ps: Je to pekny mod a ja bych ho vazne chtel!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
StandaF
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 27.4.2006
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: 11 srpen 2006 14:17    Předmět: Citovat

Kam jeste mozno instalovat? Mozna by to chtelo take zkusit ic.cz a szm.com.... o vice free nevim... Pokud by nekdo byl ochotny to tam zkusit, byl bych vdecny, nebot u IC je spoustu nastaveni a ja tomu nechapu...
Take bych prosil napsat sem navod (tedy pokud se zadari...) Diky!!!

PS: ja bych tento mod tak chtel!! Vypada vazne moc pekne...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
StandaF
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 27.4.2006
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: 18 srpen 2006 07:35    Předmět: Prosim o pomoc Citovat

Prosim o pomoc... Pokuste se to pls nekdo nainstalovat na nejaky ten free server... Me to proste nefunguje a nevim, zda to je tim, ze jsem zacatecnik, nebo tim, ze to free hostingy nepodporuji... Vzdyt instalace phpbb nezabere vic jak 15 minut a CHmod je taky za chvilku... Moc prosim - nasel jsem jeste dalsi free hostingy -
kód:
http://banan.cz/
a jeden zahranicni (ale tam je oskliva reklama) -
kód:
http://www.ohost.de/
..

moc prosim pomozte... uz to zkousim tak dlouho a porad nic Sad
Klidne mi pls napiste na ICQ (pokud je sedive, tak vetsinou jsem online, nebot mi to icq go spatne zobrazuje)

Diky moc
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Roman
Člen týmu
Člen týmu


Založen: 31.7.2005
Příspěvky: 183

PříspěvekZaslal: 18 srpen 2006 13:03    Předmět: Re: Čeština + nová instalace CH modu 2.1.6. Citovat

Zkus

http://www.profitux.cz/index.php?

tam mi vše fungovalo ale zrušili mě protože jsem nedal reklamu spíše zkoušel její zakrytí

phpbb ti normálně povolí
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Roman
Člen týmu
Člen týmu


Založen: 31.7.2005
Příspěvky: 183

PříspěvekZaslal: 18 srpen 2006 13:18    Předmět: Re: Čeština + nová instalace CH modu 2.1.6. Citovat

Na web zdarma zkuste vložit nějakou stránku index.html a potom
teprve zkopírovat forum aby reklamy a podobné pochytal index.html
takhle nějak jsem kdysy instaloval integra mod na web zdarma dva indexy html a php nevadí ale nemám to ted odzkoušené

vpodstatě to index.html stačí takhle
http://www.beawers.unas.cz/

u web zdarma zabalte reklamu do divu a odsunte nekam do leva nebo prava tak o 2000px a máte po reklamě těm toto nevadí nebot jim to hlásí že reklama je aktivní
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
StandaF
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 27.4.2006
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: 21 srpen 2006 11:31    Předmět: Citovat

citace:
u web zdarma zabalte reklamu do divu a odsunte nekam do leva nebo prava tak o 2000px a máte po reklamě těm toto nevadí nebot jim to hlásí že reklama je aktivní

Tomu nechapu,. mohl bys to pls vice popsat? Diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Roman
Člen týmu
Člen týmu


Založen: 31.7.2005
Příspěvky: 183

PříspěvekZaslal: 21 srpen 2006 15:17    Předmět: Re: Čeština + nová instalace CH modu 2.1.6. Citovat

CH mod na web zdarma opravdu nejde ještě budu něco zkoušet
ale zatím nevím.

CO nechápeš to odsunutí reklam_?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
StandaF
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 27.4.2006
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: 28 srpen 2006 10:44    Předmět: Citovat

nechapu celou tu vetu.... Nevim co mam a jak udelat, abych se zbavil te reklamy..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
StandaF
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 27.4.2006
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: 30 srpen 2006 07:41    Předmět: Uspesne Citovat

Takze nakonec jsem zvladl (a sam Very Happy ) nainstalovat chmod i im portal pro chmod - jen se stali jakesi dve chybky, ktere se mi zda, ze jsou zpusobeny spatnou upravou souboru pri instalaci im portalu...

1) cestinu jsem nakopiroval do rootu (byl tam adresar s nazvem blosks, ktery jsem pro jistotu dal take do rootu a pro druhou jistotu obsah dal do rootu\blocks)

nicmene portal je anglicky a v administraci jsem neobjevil vybrani cestiny....

2) problem s levym menu

pokud jsem na adrese http://mujweb.ic.cz/portal.php , tak se menu zobrazuje super, horsi je, pokud dam v levem menu: Obsah fóra mych stranek - jakmile to nabehne, tak se menu zmeni tak, ze chybí první řádek -
» (Portal chybí!!!!! - take jsem zaregistroval, ze chybi jen pokud jste v menu, kde jsou jen nazvy temat - pokud jdete az na posledni vetev jakehokoliv menu, kde se zobrazuji prispevky, tak menu je kompletni a vporadku)
» Obsah fóra ©kola
» Nápověda
» Hledat
chybi napis "Uzivatel"
» Uživatelské skupiny
» Seznam uživatelů
» (text chybí!!!!)
» Odhlášení [ ja ]
chybi napis administrator)
» (text chybí!!!)



Prosim o pomoc a predem diky!!! (jsem i na icq Very Happy )


Naposledy upravil StandaF dne 01 září 2006 14:12, celkově upraveno 4 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
StandaF
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 27.4.2006
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: 30 srpen 2006 08:58    Předmět: Citovat

A taky jsem nikde nenasel, jak pridat oznameni a anketu na hlavni stranku do praveho bloku.... Sad

pokud byste chteli videt soubory, ktere jsem menil - dal jsem je na (jsou v rootu v adresari "SOUBORYPORTALU" -:

prihlaseni na wz:

prihlasovaci jmeno: chybybb.euweb.cz
heslo: chyby
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Roman
Člen týmu
Člen týmu


Založen: 31.7.2005
Příspěvky: 183

PříspěvekZaslal: 30 srpen 2006 20:41    Předmět: Re: Čeština + nová instalace CH modu 2.1.6. Citovat

Tak jsi to udělal blbě normálně vše funguje
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
StandaF
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 27.4.2006
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: 31 srpen 2006 07:17    Předmět: Re: Čeština + nová instalace CH modu 2.1.6. Citovat

Roman napsal:
Tak jsi to udělal blbě normálně vše funguje

Diky, to mi moc nepomohlo Sad - jak jsem psal - jsem teprve novacek.. - proto jsem sem dal take soubory, ktere jsem menil, aby se na to kouknul nekdo kdo tomu rozumi...

Ted jsem zkontroloval zmenene soubory, odstranil par prazdnych radku o kterych si mysli, ze jsem je omylem pridal (i kdyz si myslim, ze to nema zadny vliv) a je to uplne to same Sad

A taky jsem nikde nenasel, jak pridat oznameni a jak dat anketu na hlavni stranku do praveho bloku....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
StandaF
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 27.4.2006
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: 31 srpen 2006 12:20    Předmět: Citovat

ja uz vazne envim co s tim Sad - udelal jsem uplne novou cistou instalaci phpbb, nainstaloval chmod, dal tam ten portal, zmenil soubory (uplne od znova!!) a dela mi to uplne to same Sad - s tim rozdilem, ze pred tim, mi po zadani adresy portalu se leve menu objevilo kompletni a ted to vypada uplne spatne - jen az do proklikani posledni vetve temat do prispevku, tak az tam zustane kompletni (zde je ta instalace - http://chybybb.ic.cz/portal.php) ... Prosim zkuste se nekdo kouknout na ty soubory, zda jsem je zmenil dobre - snazil jsem se moc to delat podle toho navodu a ted uz vazne nevim kde je chyba...

hosting mam na IC.CZ

prihlasovaci jmeno: chybybb.ic.cz
heslo: chybybb

Moc diky....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Český a slovenský překlad Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa