| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pegas Účastník

|
Zaslal: 24 listopad 2002 00:22 Předmět: Čeština nejede - phpBB přepisuje meta tagy |
|
|
Ahoj!
Nefunguje mi poradne cestina, nebot se mi porad do metatagu cpe iso 8859-2, zatimco ja tam chci windows-1250. I kdyz zmenim overal_header.tpl, tak to nefunguje, protoze se zda, ze ty meta tagy v overal_header.tpl nebere v potaz a nahradi je sam takovymi jak uzna za vhodne.
Netusite, kde se da tahle featura vypnout nebo jako to v kodu zapoznamkovat? Jsem zoufalej :/
diky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 24 listopad 2002 02:23 Předmět: Re: Čeština nejede - phpBB přepisuje meta tagy |
|
|
nevím, nevím, někde sme to tady teď měli v některém z tématů. Dělat by to nemělo a je nelogický aby tomu i tak bylo.
hoď URL kde to máš, kde ti to dělá.
vím že v některých jiných schématech než těch od FI - Forum Images (SubSilver) je to pevně nastavený, ale tady to můsí chodit. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 24 listopad 2002 14:17 Předmět: Re: Čeština nejede - phpBB přepisuje meta tagy |
|
|
| nestačí jenom změnit ten meat tag ale ta čeština musí být i ve správném kódování.. ono je to asi jasné ale jestlis tam měl češtinu kde bylo definováno kódování iso myslím že ten překlad byl taky v iso.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 25 listopad 2002 09:00 Předmět: Re: Čeština nejede - phpBB přepisuje meta tagy |
|
|
| Azu napsal: |
hoď URL kde to máš, kde ti to dělá.
|
http://alpha.kocky-online.cz/forum - fungl ciste nainstalovany forum a kouknete do meta tagu - 8859-2, prestoze $lang[ENCODING] je Windows-1250.
| kubson napsal: | | nestačí jenom změnit ten meat tag ale ta čeština musí být i ve správném kódování.. ono je to asi jasné ale jestlis tam měl češtinu kde bylo definováno kódování iso myslím že ten překlad byl taky v iso.. |
Ted nevim presne co myslis. Cestinu do phpBB? Ta je Windows-1250. Na tom foru zdanlive vse funguje, ale jen nekde. Treba v praci je vse ok, ale doma mi to nahrazuje š za nejaky znak "a s ocaskem dole".
Jak jste resili cestinu zde? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pegas Účastník

|
Zaslal: 25 listopad 2002 09:04 Předmět: Re: Čeština nejede - phpBB přepisuje meta tagy |
|
|
Tu predchozi zpravu jsem psal ja zapomnel jsem ze prihlasenej jsem byl doma, ale tady v praci uz ne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 25 listopad 2002 09:45 Předmět: Re: Čeština nejede - phpBB přepisuje meta tagy |
|
|
jednoduše, nainstalovali fórum a nakopírovali do něj češtinu buď v ISO nebo Win1250 podlo toho v jakým kódování ji kdo cche používat. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
Pegas Účastník

|
Zaslal: 25 listopad 2002 14:23 Předmět: Re: Čeština nejede - phpBB přepisuje meta tagy |
|
|
| Azu napsal: | | jednoduše, nainstalovali fórum a nakopírovali do něj češtinu buď v ISO nebo Win1250 podlo toho v jakým kódování ji kdo cche používat. |
Jak jsem psal, cestinu jsem nainstaloval v kodovani windows-1250. Ale porad se mi tam cpe 8859-2. A nevim jak z toho, nepomaha ani rada v otazce toho slovaka na tomhle foru co mu to nepsalo š ž ť a dalsi. Mam stejny problem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|