| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freshy Přispěvatel

|
Zaslal: 06 leden 2005 13:35 Předmět: Celkom odoslaných príspevkov |
|
|
Mohli by ste mi prosím poradiť ako by som to obnovil pretože instaloval som mody a mal som problemy vsetko je už oki ale zmizli mi tie celkom odoslané prispevky dole ako mate kto je online atd. .... tak ako to tam opet vratim ??? skusal som sa hrat v index_body.tpl ale tým to nebude ...
Vopred vdaka
BTW: verím ze mi poradíte |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|