logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

bIG problem s aktualizaci stanek celeho PHPBB

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mezmo
Anonymní





PříspěvekZaslal: 11 březen 2003 23:31    Předmět: bIG problem s aktualizaci stanek celeho PHPBB Citovat

Question Mam tu jeden problem, ktery me moc trapi ... jak jsem uvadel v predmetu jde o aktualizaci stanky...

Mno spis dam priklad snad to bude pochopitelnejsi ...

Kdyz zalozim nove tema v dane sekci a neco do nej napisu a pak se vratim zpet do HOME a pak zase jdu do te sekce tak tam neni uvedene ... jako kdybych zadne pred tim nezakladal ... ani klavesa F5 - refresh nefunguje ... musim provest Docasne soubory internetu a pak VYMAZAT .. a pak se to teprve ukaze ... ale nevim kde je zakopanej pes .. Sad

Jinak mam verzi 2.0.3 a jede mi to na APACHE a MySQL a to vse na LOCALHOST..

predem diky za kazdou odpoved ... moc me to trapi a nevim co stim ...


Mezmo
Návrat nahoru
Mezmo
Anonymní





PříspěvekZaslal: 11 březen 2003 23:33    Předmět: Re: bIG problem s aktualizaci stanek celeho PHPBB Citovat

Mezmo napsal:
Question Mam tu jeden problem, ktery me moc trapi ... jak jsem uvadel v predmetu jde o aktualizaci stanky...

Mno spis dam priklad snad to bude pochopitelnejsi ...

Kdyz zalozim nove tema v dane sekci a neco do nej napisu a pak se vratim zpet do HOME a pak zase jdu do te sekce tak tam neni uvedene ... jako kdybych zadne pred tim nezakladal ... ani klavesa F5 - refresh nefunguje ... musim provest Docasne soubory internetu a pak VYMAZAT .. a pak se to teprve ukaze ... ale nevim kde je zakopanej pes .. Sad

Jinak mam verzi 2.0.3 a jede mi to na APACHE a MySQL a to vse na LOCALHOST..

predem diky za kazdou odpoved ... moc me to trapi a nevim co stim ...


Mezmo



nejak mi vynechava na klavesnici "r" takze slovo stanek znamena stRanek ... Very Happy
Návrat nahoru
Tomor
Účastník
Účastník


Založen: 27.2.2003
Příspěvky: 36
Bydliště: Rokycany

PříspěvekZaslal: 12 březen 2003 08:31    Předmět: Re: bIG problem s aktualizaci stanek celeho PHPBB Citovat

Zkus Ctrl + F5.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Anonymní






PříspěvekZaslal: 12 březen 2003 11:44    Předmět: Re: bIG problem s aktualizaci stanek celeho PHPBB Citovat

přečti si to tema problem s kešováním ..možná je to ono Smile
Návrat nahoru
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 13 březen 2003 08:22    Předmět: Re: bIG problem s aktualizaci stanek celeho PHPBB Citovat

http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?t=299

Tady mas kompletni postup jak to opravit abys nemusel porad mackat ctrl+f5 nebo mazat ty soubory

_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Mezmo
Anonymní





PříspěvekZaslal: 13 březen 2003 12:56    Předmět: Re: bIG problem s aktualizaci stanek celeho PHPBB Citovat

2 Mr.DrtiPrst

uz to funguje super Very Happy dikes ... asi jsem se mel vic rozhlizet Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa