logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

baner v.tpl

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marlo
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 1.8.2002
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: 11 březen 2004 19:27    Předmět: baner v.tpl Citovat

pokusil som sa vlozit kod na zobrazenie baneru v subore overal_header.tpl

kod vyzera asi takto :

<a href="http://www.aquatera.intertrade.sk/" target="_blank"><img border="0"
src="http://www.akva.sk/banner.php" width="468" height="60"
alt="http://www.aquatera.intertrade.sk/"></a>

ale na stranke sa mi zobrazy prazdny obdlznik s alt textom Sad s moznostou na to kliknut.

Pritom ked dam do prehliadaca adresu www.akva.sk/banner.php tak sa mi dany baner zobrazi.

banner.php je subor v ktorom je kod na nahodne generovanie .gifov

? ? ?

skusal som aj pomocou <?php php include "banner.php"; ?>
to sa mi nezobrazi vobec nic...

Ď.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jano
Účastník
Účastník


Založen: 2.3.2004
Příspěvky: 16
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: 11 březen 2004 21:35    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

Aby sa banner zobrazil musis zadat relativnu cestu v phpbb.
kompletna cesta by bola napr. (ako to mam ja) http://www.al-ap.com/forum/images/forumimg.gif ale v overall_header mam iba images/forumimg.gif
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 12 březen 2004 10:50    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

no, btw, dival jsem se na to fórum, a tam nemáš jakýkoliv kód "banner.php"

a jinak, inlcude tam nikde být nemusí, a ten kód (jaks ho napsal) by měl fungovat. Jen je problém někde, kde nevím kde to je Smile

Zkus ten banner.php v img src pres relativni cestu, nebo jed src="./banner.php" - ale pak nahraj banner.php vedle index.php

_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
marlo
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 1.8.2002
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: 12 březen 2004 19:13    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

Ano momentalne tam nemam ten kod nakoklo to nefunguje takze preto tam nie je.
Skusim to s tym ./banner.php.
Momentalne mam banner.php aj pri index.php aj /templates/subsilver/banner.php



Ď.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
marlo
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 1.8.2002
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: 13 březen 2004 19:56    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

tak som skusil variantu ./banner.php Sad nefungovalo to tak...


tak neviem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 14 březen 2004 10:56    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

ahá! Už vím proč ti to nefunguje!

On totiž ten skript vrací : (odkaz)(zdrojobrazku)(konec_odkazu) , ale nevrací img!

Myslím si, že tam máš jenom generování odkazu na obrázek, a to samozřejmě nikdy nemůže takto fungovat. Pokud máš všechny obrázky jako GIF tak použij tento soubor:

banner.php:
kód:
<?php
// Created by Pavel Ptáček (c) 2004 - pavelptacek @ post.cz
// Generování obrázků - podpora formátů: .jpg .jpeg .gif .png

// Zde edituj pro nastavení skriptu:
$rand_start = '0'; //Počáteční číslo u tvých obrázků (viz help 1)
$rand_end = '3'; //Konečné číslo u tvých obrázků (viz help 1)
$path = './baner/'; //Cesta k bannerům
$files = 'sera'; //Název souborů bannerů bez čísla a přípony
$pripona = '.gif'; //přípona všech tvýc obrázků

// Vygenerujeme si id náhodného banneru
$rand = rand($rand_start, $rand_end);

// vytvoříme obrázek podle toho jakou má příponu
switch($pripona)
{
case '.gif':
$img = imagecreatefromgif($path.$files.$rand.$pripona);
break;
case '.jpg':
$img = imagecreatefromjpeg($path.$files.$rand.$pripona);
break;
case '.jpeg':
$img = imagecreatefromjpeg($path.$files.$rand.$pripona);
break;
case '.png':
$img = imagecreatefrompng($path.$files.$rand.$pripona);
break;
}

// Returneme obrázek
return $img;

// Vyčistíme pamět
imagedestroy($img);

/* Help
1. v defaultním případě máš tyto soubory:
sera0.gif
sera1.gif
sera2.gif
sera3.gif

Čísla bannerů musí jít po sobě. Bannery musí mít stejnou příponu. Pokud se soubory budou jmenovat např bannerX.jpg tak proveď následující úpravy:
- $files změnit na 'banner'
- $pripona změnit na '.jpg'

atd atd. Snat to chápeš :)

Poznámka: SKRIPT JE PSANÝ NARYCHLO, NENÍ TESTOVÁN. JPG SOUBOR NEMUSÍ FUNGOVAT, ZÁLEŽÍ NA PODPOŘE PHPKEM NA DANÉM SERVERU.
POKUD SKRIPT NEFUNGUJE, PROSÍM NAPIŠ.

Dík,
Lordhp
*/
?>

_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
marlo
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 1.8.2002
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: 05 duben 2004 07:39    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

Chcel by som vo svojom fore pouzit tento banerovy system :

http://www.phpadsnew.com

PROBLEM je v tom ze system mi vygeneruje kod

<? php ...kod ...
?>

Ako tento kod vlozim do .tpl suboru v phpBB2 tak aby mi to fungovalo.
Pokial si vytvorim .php stranku a vlozim tam kod funguje to OK...ale neviem ako to spojazdnit v .tpl

Ď.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr.DrtiPrst
Profesionál
Profesionál


Založen: 16.9.2002
Příspěvky: 709

PříspěvekZaslal: 05 duben 2004 08:02    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

v .tpl souborech to přirozeně nefunguje, neboť nejsou interpretovány. Začlenění tohoto systému do phpBB bude mnohem složitější, doporučuji se podívat po nějakém modu, který funguje, a nebo použít výše uvedený skript
_________________
Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084

Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.

Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Kozlík
Profesionál
Profesionál


Založen: 30.3.2003
Příspěvky: 1267
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: 05 duben 2004 08:10    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

v phpadsnew si muzes nechat vygenerovat jak kod pro pouziti na vlastnim serveru (<php> ... </php)> tak i pro pouziti na externim serveru (v mem prekladu to je jako Vzdalene volani s Javaskriptem) a to ti vygeneruje kod (<skript>...</skript>+<noskript>) a tenhle kod vlozis do templaty tam kam potrebujes. Tedy do souboru .tpl
_________________
phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Anonymní






PříspěvekZaslal: 05 duben 2004 08:11    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

hmmhmm ..dik..

Ja som to chcel pre to lebo by som potreboval statistiku pocet zobrazeni baneru/pocet kliknuti na baner atd..

a to mi MOD ktory som nasiel pre phpBB2 neumoznuje Sad ...

No moc si ma nepotesil Smile
Návrat nahoru
marlo
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 1.8.2002
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: 05 duben 2004 08:12    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

sorry to som bol ja .....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kozlík
Profesionál
Profesionál


Založen: 30.3.2003
Příspěvky: 1267
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: 05 duben 2004 08:36    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

a proc?
dyt rikam, ze pokud pouzivas phpadsnew tak normalne vygenerujes ten kod pro externi server a veskere pocitani a statistika bude v phpadsnew fungovat

_________________
phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
marlo
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 1.8.2002
Příspěvky: 45

PříspěvekZaslal: 05 duben 2004 08:41    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

Kozlík napsal:
v phpadsnew si muzes nechat vygenerovat jak kod pro pouziti na vlastnim serveru (<php> ... </php)> tak i pro pouziti na externim serveru (v mem prekladu to je jako Vzdalene volani s Javaskriptem) a to ti vygeneruje kod (<skript>...</skript>+<noskript>) a tenhle kod vlozis do templaty tam kam potrebujes. Tedy do souboru .tpl



No problem je v tom ze kod (<skript>...</skript>+<noskript>) v .tpl subore nefunguje..teda aspon mne nefungoval.

Vam to funguje ak date (<skript>...</skript>+<noskript>) do .tpl ??


S phpadsnew nemam problem ten funguje OK ...mne ide o to ako uspesne vlozit kod do .tpl

Ď.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kozlík
Profesionál
Profesionál


Založen: 30.3.2003
Příspěvky: 1267
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: 05 duben 2004 08:43    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

moment vyzkousim to.
_________________
phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Kozlík
Profesionál
Profesionál


Založen: 30.3.2003
Příspěvky: 1267
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: 05 duben 2004 08:50    Předmět: Re: baner v.tpl Citovat

http://www.os-svitani.cz/forum/index.php

jak se zda tak to funguje. mas spravne nastavene dorucovani do zony?
bacha je potreba to dat ulozit. Kdyztak se ozvi na ICQ jestli muzes.

_________________
phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa