| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bono Anonymní
|
Zaslal: 16 listopad 2002 16:55 Předmět: Autorizace uživatele při registraci pomoci e-mailu |
|
|
| Nevím, jestli už se někdo tímto problémem zabýval ale zajímalo by mě, zda-li není na světě nějaké vylepšení při registraci, kdy by bylo možno dokončit registraci až potvrzením linku který bude zájemci zaslán na jeho e-mail. Dost často se mi bohužel stává, že zadaný e-mail není správný nebo patří někomu jinému. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 16 listopad 2002 19:22 Předmět: Re: Autorizace uživatele při registraci pomoci e-mailu |
|
|
to je tady už asi od nepaměti, máš tu 3 možnosti autorizace uživatele, viz administrace fóra - obecné / konfigurace / Způsob aktivace účtu
máš tam:
Žádný = uživatel se zaregistruje a je hotovo
Uživatelem = uživateli na zadaný email přijde email ve kterém je odkaz na kliknutí kterým se účet aktivuje
Administrátorem = nezkoušel sem ale jak vím podle toho jak sem to překládal tak uživatele musí aktivovat administrátor fóra _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bono Anonymní
|
Zaslal: 17 listopad 2002 15:32 Předmět: Re: Autorizace uživatele při registraci pomoci e-mailu |
|
|
| Už jsem to našel. Nějak mi to uniklo. Každopádně díky za tip. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 18 leden 2004 07:12 Předmět: Re: Autorizace uživatele při registraci pomoci e-mailu |
|
|
| Anonymous napsal: | | Už jsem to našel. Nějak mi to uniklo. Každopádně díky za tip. | no jasne to adminem znamena, ze adminovy pride mejl a on na nej musi klicknou )) mozna by to stacilo nekde v admin tools |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|