| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
M2M Přispěvatel

|
Zaslal: 03 leden 2009 19:41 Předmět: Automatické přihlašování problém |
|
|
| Mám problém s automatickým přihlašováním. Přihlásím se a zadám do phpbb "Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě" i do prohlížeče jak do FF tak do IE. Když ale prohlížeč zavřu a znovu navštívím stránku, tak mi to v jménu napíše moje přihlašovací jméno a v heslu mám tečky ale musím zadat přihlásit, automaticky se to prostě nepřihlásí, nevíte v čem by mohl být problém? díky za radu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 03 leden 2009 19:47 Předmět: Re: Automatické přihlašování problém |
|
|
zle nastavené cookies _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M2M Přispěvatel

|
Zaslal: 03 leden 2009 19:56 Předmět: |
|
|
| Všechny cookies jsem z IE vymazal a stejné. V IE se mi žádné jméno ani heslo nezobrazuje, takže ho musím zadávat znovu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 03 leden 2009 20:40 Předmět: Re: Automatické přihlašování problém |
|
|
To s prehliadačom nesúvisí... ty máš zle nastavené cookies na fóre... _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
M2M Přispěvatel

|
Zaslal: 03 leden 2009 20:53 Předmět: |
|
|
| aha už jsem si to nastavil dobře,díky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
|
|
|