| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pirozek
|
Zaslal: 25 listopad 2008 10:28 Předmět: Automaticke pridavani sekci a for |
|
|
Nazdarek!
Potrebuju poradit. Zacinam byt lehce zoufaly, proto jsem se nakonec rozhodl hledat pomoc tady Pouzivam PHPBB forum verze 3.0.3 a potrebuju vedet, jestli jste nekdo neresil jak automaticky pridavat sekce a fora. Nastinim to na prikladu. Na strance A pridam novou kategorii, treba 'Skoda Fabia', do menu a potrebuju, aby se tehdy spustil skript, ktery sam automaticky prida do fora novou sekci 'Skoda Fabia' a do ni nahaze fora 'Prodej' 'Zkusenosti' 'Tunning' atd.
Je to jen priklad, doufam ze jsem to vyjadril dost jasne. Mam zkusenosti s upravou phpbb2 fora, ale ted jsem presel na tohle a ten kod mi pripada diametralne odlisny, takze jsem vcelku v koncich. Najde se nekdo sikovny kdo by mi poradil jak takovyhle kousek kodu napsat?
Predem dik za jakoukoliv radu ci tip
Pirozek _________________ Da si nekdo toust? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pirozek
|
Zaslal: 02 prosinec 2008 10:56 Předmět: Re: Automaticke pridavani sekci a for |
|
|
Nikdo nevi? _________________ Da si nekdo toust? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|