logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

Atachmode

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spide
Anonymní





PříspěvekZaslal: 11 září 2004 15:01    Předmět: Atachmode Citovat

lidicky help pls !!! nahral sem atach mode ale pridavat obrazky atd muzou jen uzivatele keri sou administratori normalni uzivatele nemuzou nevite proc? Predem diky
Návrat nahoru
Anonymní






PříspěvekZaslal: 12 září 2004 07:50    Předmět: Re: Atachmode Citovat

Me to funguje. Jakou verzi mas???
U me se zas zobrazujou obrazky jen zaregistrovanym a nevim co s tim delat?
Návrat nahoru
Anonymní






PříspěvekZaslal: 12 září 2004 08:03    Předmět: Re: Atachmode Citovat

ma 2310 koukal jsem na to na ty nejdulezitejsi soubory ale vse se zda byt tak jak ma a ke vsemu jeste kdyz sem to sosnul tak ty soubory tam uz byly na editovany
Návrat nahoru
Spide



Založen: 12.9.2004
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 12 září 2004 08:37    Předmět: Re: Atachmode Citovat

kdyz dam na tach ovladaci panel tak mi tonapise tuhle hlasku Vzdálený FTP adresář nebyl nalezen: \'\'. Prosím, ověř nastavení. nevite?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Kašpy
Člen týmu
Člen týmu


Založen: 2.3.2003
Příspěvky: 225
Bydliště: Kopřivnice [CZ]

PříspěvekZaslal: 13 září 2004 19:23    Předmět: Re: Atachmode Citovat

rozjel někdo Attache mod na pipni?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
PvvS
Profesionál
Profesionál


Založen: 7.3.2003
Příspěvky: 1658

PříspěvekZaslal: 14 září 2004 09:06    Předmět: Re: Atachmode Citovat

Uplne bez problemu ..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní






PříspěvekZaslal: 14 září 2004 17:09    Předmět: Re: Atachmode Citovat

Attachmod bezi na pipni bez problemu a co se tyce ostatni problemu... tak si to panove musite nastavit v AdminCP->Forum->Opravneni->rozsireny mod...

... se divim, ze vam ta fora slapou!
Návrat nahoru
Spide



Založen: 12.9.2004
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 30 září 2004 22:02    Předmět: Re: Atachmode Citovat

jinak uz mi to bezi Smile)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Uživatel
Anonymní





PříspěvekZaslal: 03 říjen 2004 15:33    Předmět: Re: Atachmode Citovat

Mam posledni verzi attachmode a posledni "10vou" verzi phpBB a nejde mi attachmode rozchodit na webzdarma v control panelu v administraci hlasi
Warning: is_link(): open_basedir restriction in effect. File(/3w/wz.cz/i) is not within the allowed path. (from /3w/wz.cz/i/interforum) in /3w/wz.cz/i/interforum/attach_mod/includes/functions_admin.php on line 315

u nastaveni attachmodu se mi neukazujou popisky a kdyz zmenim nastaveni tak se neulozi ...
funguje nekomu atmod na webzdarma ?vite nejakej postup aby to fungovalo? dik
Návrat nahoru
charvous
Člen týmu
Člen týmu


Založen: 16.7.2003
Příspěvky: 202
Bydliště: Třebíč

PříspěvekZaslal: 03 říjen 2004 22:09    Předmět: Re: Atachmode Citovat

Da se přidat na EZ potal sloupek, kterej generuje bud mnou zvolene soubory ke stazeni a nebo nejvice stezene? Myslim nejakej TOP mod.
_________________


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
xxx
Anonymní





PříspěvekZaslal: 20 listopad 2004 14:42    Předmět: Re: Atachmode Citovat

já mám takovej stupidní problém, ale kde lze vůbec ten attach mode stahnout?
Návrat nahoru
charvous
Člen týmu
Člen týmu


Založen: 16.7.2003
Příspěvky: 202
Bydliště: Třebíč

PříspěvekZaslal: 20 listopad 2004 15:21    Předmět: Re: Atachmode Citovat

xxx napsal:
já mám takovej stupidní problém, ale kde lze vůbec ten attach mode stahnout?


Myslím, že je to tohle Wink http://phpbb2.de/dload.php?action=file&file_id=10 .

_________________


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
qwer
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel


Založen: 22.11.2004
Příspěvky: 80

PříspěvekZaslal: 24 listopad 2004 15:27    Předmět: Re: Atachmode Citovat

Anonymous napsal:
Attachmod bezi na pipni bez problemu a co se tyce ostatni problemu... tak si to panove musite nastavit v AdminCP->Forum->Opravneni->rozsireny mod...

... se divim, ze vam ta fora slapou!

kde je adminCP???Normalne na foru když dam administraic?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Mods, hacks Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa