| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
waleczek Účastník

|
Zaslal: 09 září 2007 21:30 Předmět: Atachmend mod šlape jen v adminu :-( |
|
|
Zdravím,
po několikadenním usili a pročtení si tohoto fora, se mi konečně povedlo nainstalovat attachmend mod. Problém je v tom, že pokud se přihlasím jako běžný uživatel, tak nemám možnost vkládat soubory. Pokud se přihlasím jako admin, tak můžu vkládat soubory dle libosti...Nikde jsme nenašel možnost to nějak zpřístupnit běžnému userovi.
forum je phpBB-2.0.22
pro vložení atachmend modu jsem použil "Pre-modified_2[1].0.22"
mod i forum jsem uspěšně počeštil
Jediný problém je zpřístupnit atachmend mod běžnému uživateli fora
Je to úplně poslední problém
Díky kluci
Honza |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 624 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 10 září 2007 09:09 Předmět: Re: Atachmend mod šlape jen v adminu :-( |
|
|
Administrace - Fórum - Oprávnění.
Vybereš fórum, přepneš se do rozšířeného oprávnění, a nastavíš zaslat soubory na Registrovaní, a stáhnou soubory na Všichni. _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
waleczek Účastník

|
Zaslal: 10 září 2007 19:28 Předmět: Re: Atachmend mod šlape jen v adminu :-( |
|
|
| R - stick napsal: | Administrace - Fórum - Oprávnění.
Vybereš fórum, přepneš se do rozšířeného oprávnění, a nastavíš zaslat soubory na Registrovaní, a stáhnou soubory na Všichni. |
Děkuji MOC!!! Problémy vyešeny Nejpozději do konce týdne tady hodím kompletní tutoriál pro všechny Bože...ale bylo to něco...
Děkuji R-STICKu hodně jsi mi pomohl  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|