logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

apache2 chyba

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Webhosting a registrace domén
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Limoto
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 5.1.2006
Příspěvky: 54
Bydliště: C:\Documents and Settings\Jakub Luzny

PříspěvekZaslal: 25 leden 2006 16:56    Předmět: apache2 chyba Citovat

kdyz chcu spustit apache napise mi to:



mam ho nanistalovany a mam tam puvodni konfigurak. Mam widle XP.

Muzute taky napsat jak nainstalovat PHP a MySQL. Wink

_________________
by Limoto

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kozlík
Profesionál
Profesionál


Založen: 30.3.2003
Příspěvky: 1267
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: 25 leden 2006 17:00    Předmět: Re: apache2 chyba Citovat

Od toho jsou jine specializovane weby.
_________________
phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Limoto
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 5.1.2006
Příspěvky: 54
Bydliště: C:\Documents and Settings\Jakub Luzny

PříspěvekZaslal: 25 leden 2006 18:54    Předmět: Re: apache2 chyba Citovat

Kozlík napsal:
Od toho jsou jine specializovane weby.
treba jaky?
_________________
by Limoto

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
hojko
Profesionál
Profesionál


Založen: 25.2.2005
Příspěvky: 671
Bydliště: New Zeland

PříspěvekZaslal: 26 leden 2006 04:15    Předmět: Re: apache2 chyba Citovat

Mas ho zle nastaveny. Pokial to nevies nastavit, prejdi radsej na EasyPHP alebo VertrigoServ Wink
_________________
www.hojko.com
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kozlík
Profesionál
Profesionál


Založen: 30.3.2003
Příspěvky: 1267
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: 26 leden 2006 07:42    Předmět: Re: apache2 chyba Citovat

No zacal bych treba na www.google.com a spravne polozenym dotazem. Treba http://www.google.com/search?q=instalace+apache
_________________
phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Limoto
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 5.1.2006
Příspěvky: 54
Bydliště: C:\Documents and Settings\Jakub Luzny

PříspěvekZaslal: 26 leden 2006 15:49    Předmět: Citovat

uz to mam bylo to tim ze skype tomu blokoval port

citace:
Mas ho zle nastaveny. Pokial to nevies nastavit, prejdi radsej na EasyPHP alebo VertrigoServ Wink
To bych rad ale je to tam vsechno stary z roku 123 treba PHP 5.0.0 neni moc novy
_________________
by Limoto

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
martin.ol
Profesionál
Profesionál


Založen: 22.7.2005
Příspěvky: 568
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: 27 leden 2006 02:17    Předmět: Re: apache2 chyba Citovat

V roce 123 byly lidi cca 1380let od oběvení původního významu slova Apache, natož aby znali PHP Razz

BTW proč tam čtu 0.0.0.0:80 ? Já myslel, že tam má bát zpětná smyčka 127.0.0.1:80 Idea

_________________
MS Software - My Vás dostaneme na web

www.berg-trophy.cz | www.menu-cz.cz | www.turistcz.cz | www.mssoft.biz | www.martin-ol.name | www.bergtrophyteam.eu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
hojko
Profesionál
Profesionál


Založen: 25.2.2005
Příspěvky: 671
Bydliště: New Zeland

PříspěvekZaslal: 27 leden 2006 03:01    Předmět: Re: apache2 chyba Citovat

A aky mas dovod k pouzivaniu PHP 5? Normalne si daj 4.3 alebo 4.4 a pohoda. A navyse ak sa nemylim, tak phpcko si mozes kludne upgradnut.
_________________
www.hojko.com
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Limoto
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 5.1.2006
Příspěvky: 54
Bydliště: C:\Documents and Settings\Jakub Luzny

PříspěvekZaslal: 28 leden 2006 18:52    Předmět: Re: apache2 chyba Citovat

hojko napsal:
A aky mas dovod k pouzivaniu PHP 5? Normalne si daj 4.3 alebo 4.4 a pohoda. A navyse ak sa nemylim, tak phpcko si mozes kludne upgradnut.
protoze php 5 je lepsi
_________________
by Limoto

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Webhosting a registrace domén Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa