| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
deivo Nováček

|
Zaslal: 24 červenec 2004 19:13 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
Prosim este raz o radu s kodom hore.
1. Ako zmenim farbu pozadia z bielej na taku aku potrebujem... v mojom pripade 106B9C.
2. Ako upravit kod, aby po kliknuti na odkaz sa topic otvoril v novom okne. Na stranke je totiz ten script cez iframe a ak kliknem na link, otvori sa len v tom malom priestore vymedzenom pre iframe.
Vdaka za kazdu radu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BBoy Anonymní
|
Zaslal: 25 červenec 2004 11:21 Předmět: No. o/ topic replies REQ |
|
|
| Ahoj, mám primitivní php otázku podobnou věčnému tématu "aktuální příspěvky na titulce". Proti případným flamům předesílám, že jsem prohledal phpBB.com, phpBBhacks i zdejší fórum, ale nenašel jsem odpověď. Je někde skriptík, který vypíše počet odpovědí na topic s daným id, případně mohl by ho některý ze zdejších php bohů spíchnout? Díky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sirthomas Účastník

|
Zaslal: 27 červenec 2004 18:27 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
| deivo napsal: | Prosim este raz o radu s kodom hore.
1. Ako zmenim farbu pozadia z bielej na taku aku potrebujem... v mojom pripade 106B9C.
2. Ako upravit kod, aby po kliknuti na odkaz sa topic otvoril v novom okne. Na stranke je totiz ten script cez iframe a ak kliknem na link, otvori sa len v tom malom priestore vymedzenom pre iframe.
Vdaka za kazdu radu  |
Promiň, že ti na to neodpovím, naopak mám na tebe dotaz. Všiml jsem si že jsi si rozchodil ty aktuální příspěvky. Mě to prostě nechce šlapat. Můžešmi napsat jak jsi napsal tu cestu toho fóra, předpokládám, že mám chybu právě v tomhle. Já vím, že to je triviální, ale už si nevím rady, díky moc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kašpy Člen týmu

|
Zaslal: 27 červenec 2004 20:33 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
| sirthomas napsal: |
Promiň, že ti na to neodpovím, naopak mám na tebe dotaz. Všiml jsem si že jsi si rozchodil ty aktuální příspěvky. Mě to prostě nechce šlapat. Můžešmi napsat jak jsi napsal tu cestu toho fóra, předpokládám, že mám chybu právě v tomhle. Já vím, že to je triviální, ale už si nevím rady, díky moc. |
Tak to hod do slozky kde mas forum ke
index.php a tak...
a v tech aktualnich prispevcich v adrese fora nechej volnou kolonku (napiš tam je jednu mezeru)
Vdaka za kazdu radu  |
1.
a)Najdi
print("
b)přidej za
<body bgcolor=#106B9C>
2.
a)Najdi
> " . $post["subject"] . "
b)napis predto
target=_blank |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sirthomas Účastník

|
Zaslal: 27 červenec 2004 21:24 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
| Kašpy napsal: |
Tak to hod do slozky kde mas forum ke
index.php a tak...
a v tech aktualnich prispevcich v adrese fora nechej volnou kolonku (napiš tam je jednu mezeru) |
Bohužel nejde, vypisuje to to to:
"; for($i=0;$i<$NUM_POSTS;$i++){ if($post = mysql_fetch_array($resultxx)){ $result3=mysql_query("SELECT username FROM phpbb_users WHERE user_id =" . $post["poster"]); $author=mysql_fetch_array($result3); $result4 = mysql_query("SELECT forum_name FROM phpbb_forums WHERE forum_id =" . $post["forum_id"]); $forum=mysql_fetch_array($result4); if(!$post["subject"]){ $result2=mysql_query("SELECT topic_title FROM phpbb_topics WHERE topic_id =" . $post["topic"]); $replyto = mysql_fetch_array($result2); $post["subject"]="RE: " . $replyto["topic_title"]; mysql_free_result($result2); } $box_content .=" " . $post["subject"] . "
on " . date("d-m-y ", $post["time"]) . " @ " . date("H:i", $post["time"]) . ""; if($TEXT_ON){ $post["text"] = replacebbcode($post["text"]); $post["text"] = substr($post["text"],0,$TEXT_LEN); $box_content .= " " . $post["text"] . "..."; } } } $box_content .=""; } print("" . $box_title . "
Last Updated $time
" . $box_content . "
"); ?> |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kašpy Člen týmu

|
Zaslal: 27 červenec 2004 21:31 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
sirthomas: a davš to vubec do soboru s příponou *.php???
napiš mi kdyžtak na mejl cely obsah toho souboru |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sirthomas Účastník

|
Zaslal: 27 červenec 2004 22:16 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
| Kašpy napsal: | sirthomas: a davš to vubec do soboru s příponou *.php???
napiš mi kdyžtak na mejl cely obsah toho souboru |
Tak jsem ti to poslal do soukromé zprávy, díky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
deivo Nováček

|
Zaslal: 28 červenec 2004 22:09 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
| sirthomas napsal: | | deivo napsal: | Prosim este raz o radu s kodom hore.
Vdaka za kazdu radu  |
Ja to mam asi takto. do hlavneho adresara som vlozil samostatny script.php, ktory obsahuje kod uvedeny hore. ten riadok s cestou vyzera takto...
$phpbb_root_path = '../forum/';
pocet tych bodiek by mal znacit o kolko urovni je to hlbsie vzhladom k hlavnemu adresaru. V mojom pripade hlavny adresar/sub/forum ...cize 2.
Forum mam ako subdomenu www.forum.sportujeme.sk.
Ak to budes riesit ako ja, potom to mozes jednoducho otestovat www.tvojastranka/script.php Ked to takto rozbehas uz budes len riesit ako to zakomponovat do stranky. Vela stastia a dufam ze som to napisal zrozumitelne.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 03 srpen 2004 17:48 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
Tak budu asi jedinej komu to nejde. Chcipne to na radku:
$resultxx = mysql_query($sqlxx) or die("Cannot query database");
tj. hlaskou "Cannot query database". Cesta je spravne, kdyz je spatna, hlasi to jiny chyby. Takze se to nepripojilo do databaze. Super, na druhou stranu nikde jsem Connect nenasel, takze jakto ze vam to funguje??
X |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Luka$ Častý přispěvatel

|
Zaslal: 05 srpen 2004 08:10 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
Koukal jsem ze v Mozile tam je chyba!
najdi:
 " . $post["subject"]
zmen
" . $post["subject"]
(jde o strednik) _________________ Luka$
www.feliciaklub.cz
www.tuning-forum.org |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sirthomas Účastník

|
Zaslal: 08 srpen 2004 17:32 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
| Chová se mi to naprosto stejně jako kolegovy o kousek výše "Cannot query database" Ví někdo jak na to ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Luka$ Častý přispěvatel

|
Zaslal: 11 srpen 2004 11:34 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
| sirthomas napsal: | | Chová se mi to naprosto stejně jako kolegovy o kousek výše "Cannot query database" Ví někdo jak na to ? |
A zkousel jste nekdo zda mate ten select dobre? _________________ Luka$
www.feliciaklub.cz
www.tuning-forum.org |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 11 srpen 2004 11:44 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
Tak jen drobnou informaci: ten mod pokud je správně nastaven tak chodí tak jak má. Pokud tedy někdo máte problémy, tak bez přesných informací vám není jak pomoci. Mezi nutné a v podstatě povinné informace by měla patřit adresa fóra a adresa té stránky s tím modem. Pokud toto neuvedete není vám opravdu šance pomoci.
Viz http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?t=855 _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 11 srpen 2004 13:46 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
Hm, je to na Pipni ale na nem to lidem chodi a i na stejnym stroji (typu hostingu). Proste stejny podminky a nekde jde a nekde ne. Divny
X |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sirthomas Účastník

|
Zaslal: 14 srpen 2004 07:13 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
| Kozlík napsal: | | Tak jen drobnou informaci: ten mod pokud je správně nastaven tak chodí tak jak má. Pokud tedy někdo máte problémy, tak bez přesných informací vám není jak pomoci. Mezi nutné a v podstatě povinné informace by měla patřit adresa fóra a adresa té stránky s tím modem. Pokud toto neuvedete není vám opravdu šance pomoci. |
Takže forum mi běří zde: http://www.blender3d.cz/forum
A skript mám zde: http://www.blender3d.cz/forum/pokus.php
Cestu mám takto: $phpbb_root_path = ''; //edit this to your phpBB root path
A tohle to provede: Cannot query database |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 14 srpen 2004 13:01 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
Ja zkousel uz vsechno. Editovat to, spoustet z jinyho adresare a nic. Kdyby to nenaslo soubory BYLO BY TO SNAD NECO JINYHO, tohle fakt vypada jako chyba s SQL - coz je na druhou stranu divny,protoze nekomu to na Pipni jde a me doma taky.
Nemuze nekdo uelat verzi s SQLconnectem, nebo prinest reseni?
Diky
X |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 19 srpen 2004 01:26 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
| deivo napsal: | Dakujem za odpoved.
Mam v tom kode sice bordel, ale predpokladam, ze tu cestu treba nastavit tu:
$phpbb_root_path = './phpBB2/'; //edit this to your phpBB root path
Ako to ma teda vyzerat, ak je forum umiestnene v podadresary /_sub/forum
dakujem |
Jenze ja jsem uplny mamlas a netusim, co kde nastavit. Muses poradit? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 19 srpen 2004 01:50 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
Vdaka za kazdu radu  |
V tom souboru, ktery se nacita do <iframe> dej do head <base target="_top"> |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Luka$ Častý přispěvatel

|
Zaslal: 19 srpen 2004 06:50 Předmět: Re: Aktulane prispevky |
|
|
| sirthomas napsal: | | Kozlík napsal: | | Tak jen drobnou informaci: ten mod pokud je správně nastaven tak chodí tak jak má. Pokud tedy někdo máte problémy, tak bez přesných informací vám není jak pomoci. Mezi nutné a v podstatě povinné informace by měla patřit adresa fóra a adresa té stránky s tím modem. Pokud toto neuvedete není vám opravdu šance pomoci. |
Takže forum mi běří zde: http://www.blender3d.cz/forum
A skript mám zde: http://www.blender3d.cz/forum/pokus.php
Cestu mám takto: $phpbb_root_path = ''; //edit this to your phpBB root path
A tohle to provede: Cannot query database |
A co treba $phpbb_root_path = 'http://www.blender3d.cz/forum/';
Je to jen pokus.  _________________ Luka$
www.feliciaklub.cz
www.tuning-forum.org |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
Kozlík Profesionál

|