| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vitek.borec.cz Častý přispěvatel

|
Zaslal: 07 listopad 2005 20:44 Předmět: |
|
|
já jen jestli někdo nemá cz pro phpbb plus 1.53 beta 7. Já tam mám češtinu, kterou tak postupně dodělávám. Kdyby to chtěl někdo poslat nebo pomoci s překladem nechť se mě určitě ozve!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kazzan
Založen: 7.11.2005 Příspěvky: 2 Bydliště: Bechyně - JČ Czech Republic
|
Zaslal: 08 listopad 2005 12:58 Předmět: Update 2 |
|
|
| Chtělo by je to nějak dokopat.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
Benjous Účastník

|
Zaslal: 13 listopad 2005 13:57 Předmět: |
|
|
S cestinou mam taky problem
Forum jsem nainstaloval ale prekopiroval od sebe z disku na WZ (ne jako localhost ale jako kopii z WZ) a po prekopirovani na WZ se mi spatne zobrazuji -š- a -ž-. Misto toho mam v clancich -ą- resp. -ľ-. v phpmyadmin je v DB text v poradku, bez chyb a pokud ve foru edituju text tak tyto chybne znaky se daji prepsat a opravit ale opravovat ve vsech clancich se mi nechce. Da se toto nejak spravit? Hlavne jednoduse, nejsem v tomto odbornik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
the lost hope Nováček

|
Zaslal: 15 listopad 2005 00:14 Předmět: |
|
|
zdar pri urcitych ceskych pismenech( bez hacku a carek je vse OK) mi pise nova verze phpbb 2.0.18 tohle:
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
SQL Error : 1271 Illegal mix of collations for operation ' IN '
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 682, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('tak', 'teď', 'opět', 'zkoužka', 'žda', 'funguje', 'čeština', 'uvidíme', 'smt033')
Pri verzi 2.0.17 mi to nedelalo.
Pokud existuje nejaka velice dobra rada byl bych rad.Uvital bych taky podobronejsi postup jak tohle opravit.Holt nejsem tak zkuseny jako vy a rad se necham poucit.Post se normalne odesle akorat nefunguji nektere ceske znaky a dela to misto toho otazniky.Dekuji za pomoc.
Nebo tohle:
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
SQL Error : 1271 Illegal mix of collations for operation ' IN '
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 729, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ()
Line : 251
File : functions_search.php
mody ve foru mam easymod a attachment mod. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

Založen: 30.5.2005 Příspěvky: 501 Bydliště: Jihlava, Czech Republic
|
Zaslal: 15 listopad 2005 10:25 Předmět: Re: aktualizace češtiny |
|
|
1. toto nemá nic společného s aktualizací češtiny,
2. velmi podobný problém se tu již řešil,
3. nicméně stále jsi neposkytl dostatek informací (jako třeba v jakém kódování je ta čeština, verze PHP, MySQL),
4. http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?t=2434. _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
the lost hope Nováček

|
Zaslal: 15 listopad 2005 18:39 Předmět: Re: aktualizace češtiny |
|
|
Informace:
hosting na isol.cz
PHP 4.4.0/5.0.5
Mysql 4.1.14
Pouzil jsem cestinu windows 1250 na 2.0.18. Tam, kde mi to dela problemy je post napsany ve windows 1250.Takze prave nevim, kde by mohl byt problem.
Jo mas recht nema to nic spolecneho asi s akualizaci cestiny.nejak sem to postl spatne, ale co uz.Holt kazdy dela chybky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|