| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smart Nováček

|
Zaslal: 16 červen 2006 14:58 Předmět: Administrátory peo php fórum... |
|
|
Hledám administrátory pro nové php fórum.
Projekt je zatím na papíru, ale mělo by se jednat o rozsálhé fórum o všem možném. Jedná se práci pro lidi co mají zájem pracovat na něčem co může být do budoucna úspěšné a přineslo by to do budoucna i vizi nějaké té koruny.
Hledám schopného člověka, který dokáže do vést projekt od jeho pořátku... instalace na server až po jeho zozšiřování jako bude hodnosti uživatelů, bodové hodnocení, placené služby apod.
Reklamu pro zahájení projektu zajistíme. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smart Nováček

|
Zaslal: 16 červen 2006 15:09 Předmět: |
|
|
histing je placený. Fórum by mělo patřit nebo spíše bude spadat do rodiny projektu www.sprehledem.cz - který je stále ve vývoji.
Komunita lidí... mělo by to být víceúčelové. Tedy taková všehochuť. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Majkynek
|
Zaslal: 18 červen 2006 18:38 Předmět: Re: Administrátory peo php fórum... |
|
|
Mno, ne že bych předpokládal, že bys měl zájem o někoho, jako jsem já, ale pokud bys zájem měl (o čemž pochybuji ), mohl bych se nabídnout... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smart Nováček

|
Zaslal: 19 červen 2006 07:54 Předmět: Re: Administrátory peo php fórum... |
|
|
| Majkynek napsal: | Mno, ne že bych předpokládal, že bys měl zájem o někoho, jako jsem já, ale pokud bys zájem měl (o čemž pochybuji ), mohl bych se nabídnout... |
No protože nevím co ovládáš a co můžeš nabídnout, tak ti nemůžu blíře říci zda se hodíš
Pošli mi nějaké info na sz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tooom Člen týmu

|
Zaslal: 03 červenec 2006 19:41 Předmět: |
|
|
| tak ja by som siel tiež do toho..... info na icq |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
|
|
|